Samsung Galaxy S20 Fan Edition performans testinde görüntülendi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S20 Fan Edition performans testinde görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-14 14:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Önümüzdeki aylarda yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını tanıtacak olan Samsung’un Galaxy S20 Fan Edition modeli performans testinde görüntülendi.

Bir süredir Galaxy Fold 2 ve Galaxy Note 20 serisiyle gündemden düşmeyen Güney Kore merkezli teknoloji devi geçtiğimiz hafta Galaxy S20 Fan Edition ile gündeme gelmişti. Galaxy S20 serisinin devam mpdeli olarak piyasaya sürülecek olan Galaxy S20 Fan Edition, Galaxy S20 Lite adıyla da piyasaya sürülebilir. İlk kez performans testinde görüntülenen modelin teknik özellikleri hakkında bazı detaylarda ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Note 20 S Pen özelliği ile şaşırtacakSamsung Galaxy Note 20 S Pen özelliği ile şaşırtacak

Samsung Galaxy S20 Fan Edition teknik özellikleri

Samsung’un Galaxy S20 ailesinin yeni üyesi Galaxy S20 Fan Edition hakkında daha önce gelen sızıntılar cihazın Snapdragon 855 ya da daha olası şekilde Snapdragon 765G işlemci yongasından güç kalacağı yönünde. Bugün model numarası ortaya çıkan cihazın gücünü Qualcomm’un 5nm üretim sürecinden geçen Snapdragon 865 yonga setinden alacağı ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S20 FE özellikleri ortaya çıktı

Amiral gemisi segmentinde piyasaya giriş yapacak olan Galaxy S20 Fan Edition Full HD bir 60 Hz OLED ekranla kullanıcılarına merhaba diyecek. Kamera detayları henüz tam olarak bilinmeyen cihazın şimdilik sadece ana kamera sensörü olarak 50 megapiksel Samsung ISOCELL GN1 kullanacağı biliniyor. Türkiye’de satışa sunulması beklenen Galaxy S20 Fan Edition modelinin Samsung’un geçtiğimiz sene tanıttığı Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 ailesine ciddi bir rakip olacak gibi duruyor.


Apple'ın ardından Samsung'da kutudan şarj cihazlarını çıkarıyorApple'ın ardından Samsung'da kutudan şarj cihazlarını çıkarıyor
Samsung bir kez daha Asya'nın en sevilen markası olduSamsung bir kez daha Asya'nın en sevilen markası oldu

PAYLAŞ