Samsung Galaxy S20 Apple'a rakip olacak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S20 Apple'a rakip olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-22 17:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung'un tanıtması beklenen yeni Galaxy Note 20 serisi, ünlü isim Ice Universe'e göre oldukça iyi bir S Pen ile birlikte kullanıcılarla buluşacak. Ice Universe, yeni S Pen'in Apple Pencil gibi 9 ms tepki süresine sahip olacağını yaptığı paylaşımla duyurmuş oldu. 

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu ağustos ayında tanıtımını yapacağı yeni Galaxy Note 20 serisi akıllı telefonları ile ortalığı epey sallayacak gibi duruyor. Şirket, özellikle paylaşılan son bilgilere göre Galaxy Note 20 ile birlikte Note serisinde önemli değişiklikler yapmanın planlarını yapıyor.

Samsung Galaxy Watch 3'ün tüm özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy Watch 3'ün tüm özellikleri sızdırıldı

Samsung Galaxy Note 20 hakkında yeni bir bilgi de bugün, daha önce de birçok cihaz hakkında birçok bilgi paylaşımı yapa ve bu bilgileri doğru çıkan Ice Universe'ten geldi. Ice Universe, Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşımda yeni Galaxy Note 20 serisinde bulunaca S Pen'in bir önceki stylus kaleme oranla daha üstün olacağını gösteren bir detayı paylaştı.

S Pen, 9 ms tepki süresiyle gelecek

Ice Universe, Twitter üzerinden sadece "9ms" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımın tam olarak neyi ifade ettiği anlaşılmasa da kendisi son günlerde yalnızca yeni Galaxy Note 20 serisi hakkında konuştuğundan, 9 ms ifadesinin neye karşılık geldiğini anlamak zor olmadı. 

Ice Universe'ün yaptığı paylaşıma göre Samsung Galaxy Note 20'de buluancak olan S Pen, 9 ms tepki süresine sahip olacak. Yani yeni S Pen, Apple'ın iPad Pro 2020 ile birlikte sunmuş olduğu Apple Pencil ile aynı tepki süresi ile gelecek. Yeni S Pen'in düşük tepki süresi ve Galaxy Note 20'nin 120 Hz'lik ekranı birleştiğinde, Samsung'un kesinlikle daha üst düzey bir deneyim sağlayacağını belirtebiliriz.

Ice Universe, geçtiğimiz gün yapmış olduğu paylaşımlardan birinde yine S Pen'in sunacağı deneyimi artıran ufak ama önemli bir değişiklikten de söz etti. Yapılan paylaşıma göre Samsung Galaxy Note 20 serisi, tamamen düz bir ekran ile gelecek. Böylece S Pen kullanmayı sevenlerin pek de hoşlanmadığı kavisli ekran ortadan kalkacak.

Tabii yapılan bütün bu paylaşımların kesinlikle doğru olduğunu söyleyemiyoruz. Fakat Ice Universe'ün daha önce yapmış olduğu paylaşımlarının bir çoğu sün ürüne tıpatıp aynıydı. 


Samsung yeni çıkaracağı akıllı telefonu iptal ettiSamsung yeni çıkaracağı akıllı telefonu iptal etti

PAYLAŞ