Samsung Galaxy S20 ailesinin satış tarihi netleşti! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S20 ailesinin satış tarihi netleşti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-02 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji severlerin ve kullanıcıların merakla beklemiş olduğu Samsung Galaxy S20 serisine artık az bir zaman kaldı. Güney Koreli şirket Samsung’un 11 Şubat tarihinde resmi olarak gerçekleştirilecek olan etkinlikte lanse edeceği bu yeni modelin satış tarihi hakkında bazı yeni gelişmeler yaşandı. Samsung’un yakında sunulacak olan bu akıllı telefonuna sahip olmak istiyorsanız, şimdiden kayıt sayfasında yerinizi alabilirsiniz. Öyle ki Samsung’un resmi internet sitesi üzerinde Galaxy S20 ailesinin satış tarihi yayınlandı ve şimdiden bilgilendirme için ön kayıt sayfası açıldı. İfade edilenlere göre yeni Galaxy S20 ailesini 6 Mart tarihinde Amerika’da satışta göreceğiz. Türkiye’de ise yine Mart ayı içerisinde satışta olması beklenirken, 6 Mart tarihinde mi Türkiye’de satışta olacak henüz bu durum bilinmiyor.

Samsung Galaxy S20, 6 Mart’ta satışta olacak

Samsung Galaxy S20 ailesinin satış tarihi açıklandıSamsung Galaxy S20 ailesinin satış tarihi açıklandı

Galaxy S20 serisinin Ultra ve Plus modellerinde dörtlü kamera sistemi yer alması beklenirken, S20 modelinde ise üçlü kamera sistemi göreceğiz. Ultra modelinde 108 megapiksellik geniş açı yanında 48 megapiksel telefoto, 12 megapiksel Ultra geniş açı ve ToF kameraların bulunması bekleniyor. Plus modelinin ve standart cihazın kameralarına baktığımızda ise 12 megapiksel Ultra geniş açının eşlik ettiğini görüyoruz. Plus’da ayrıca ToF kamera sensörü yer alacakken, ToF standart modelde bulunmayacak. Galaxy S20 Ultra’nın bu kapsamda 10x optik zoom ile beraber 100x dijital zoom yapabilme özelliğinin olması bekleniyor. Diğer iki cihaz ise 3 kat optik yakınlaştırma ile beraber 30 kat dijital zoom özelliklerine sahip olacak.

3 Galaxy S20 modelinde de 8K video kayıt desteğinin olması bekleniyor. 120 Hz ekranlara sahip olacak olan cihazların yüksek fiyat etiketi ile dikkat çekmesi bekleniyor. Fiyat tahminlerine gelecek olursak, bu kapsamda S20 modelinin 800-900 Euro arasında bir fiyatla satışta olması beklenirken, Plus modelinin 950-1000 euro arasında ve en güçlü olan Ultra cihazının ise 1200 Euro seviyelerinde Avrupa pazarında satışta olması bekleniyor. Şuan için cihazların teknik detayları hakkında bilinenler henüz bunlardan ibaret olurken, 11 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan Galaxy Unpacked etkinliği ile beraber tüm yeni seri cihazları göreceğiz.  


Samsung Galaxy S20 Ultra üretimi iPhone’u örnek alacakSamsung Galaxy S20 Ultra üretimi iPhone’u örnek alacak
Samsung Galaxy S20'de telefoto kamera olmayabilirSamsung Galaxy S20'de telefoto kamera olmayabilir

PAYLAŞ