Samsung Galaxy S20 ailesine Windows 10 desteği - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S20 ailesine Windows 10 desteği

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-20 22:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Üç farklı modelden oluşan Samsung Galaxy S20 ve Samsung Galaxy Z Flip, Windows 10 kullanıcılarını heyecanlandıracak bir desteğe sahip olacak. Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus Ultra ve katlanma özelliğine sahip olan telefon Galacy Z Flip, ortaya çıktığı kadarıyla Your Phone uygulamasıyla beraber cihazlar arası kopyala yapıştır özelliğine sahip olacak. Fotoğraflar ve metinler üzerinde çalışan bu özellik, temel olarak akıllı cihazınızda yaptığınız kopyalama işlemini Windows 10 bilgisayarınıza hızlı bir şekilde yapıştırmanıza imkan tanıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda ters bir şekilde ilerleyen bu süreç, Your Phone uygulaması içerisinden aktif hale getirilerek çalıştırılacak. 

Samsung Galaxy S20 Ultra üretimi iPhone’u örnek alacakSamsung Galaxy S20 Ultra üretimi iPhone’u örnek alacak

Aktarmak istenilen bu fotoğrafları 1 MB'a düşürüldüğü aktarılan bu özellik, gerçekten de kullanıcılar tarafından beğeni toplayacak gibi gözüküyor. Microsoft ile daha önceki işlerinde de ortaklık yapan Samsung, bu konuda kullanıcılarını son derece memnun ederek hareket ediyor. Bildiğiniz üzere bu faydalı özellik Mac ile iPhone akıllı cihazlar arasında aktif olarak zaten kullanılıyordu. 

Samsung Galaxy S20 ailesi ve Galaxy Z Flip 

Samsung Galaxy S20 modeli için 128 GB'lik versiyonunun fiyatı 7.799 TL seviyesinde belirlendi. Kullanıcıların 128 GB Galaxy S20 Plus için 9.299 TL şeklinde ödeme yapması gerekiyor. Serinin en üstündeki model olan Galaxy S20 Ultra ise 128 GB için tam 11.999 TL fiyat etiketiyle karşımıza çıkarken, katlanabilir akıllı cihaz Galaxy Flip ise 13.499 TL gibi çok yüksek bir fiyat etiketine sahip. 


Samsung Galaxy S20'de telefoto kamera olmayabilirSamsung Galaxy S20'de telefoto kamera olmayabilir
Samsung Galaxy S20 ailesinin satış tarihi netleşti!Samsung Galaxy S20 ailesinin satış tarihi netleşti!
Galaxy Z Flip'in özel versiyonu Thom Browne Special Edition'un tanıtım videosu yayınlandı!Galaxy Z Flip'in özel versiyonu Thom Browne Special Edition'un tanıtım videosu yayınlandı!

PAYLAŞ