Samsung Galaxy S11'in tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S11'in tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-27 12:21:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Samsung’un önümüzdeki sene tanıtacağı Galaxy S11’in ön panel tasarımı ortaya çıktı!

Teknoloji lideri Samsung’un önümüzdeki sene piyasaya süreceği amiral gemisi Galaxy S11’in tasarımı sızdırıldı. Güvenilir sızıntı kaynağı olarak bilinen Ice Universe’nin Twitter üzerinden paylaştığı görsel cihazın ön panel tasarımını gözler önüne serdi.

Samsung Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite ne zaman gelecek?Samsung Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite ne zaman gelecek?

Samsung’un merakla beklenen yeni telefonu Galaxy S11’in özellikleri hakkındaki sızıntıları daha önce sizlerle paylaşmıştık. Tanıtımı yavaş yavaş yaklaşan cihazın tasarımı hakkındaki detaylarda belli olmaya başladı. Görünüşe göre Samsung Galaxy S ailesinde 2020 senesinde tasarım açısından büyük bir yenilik yapmayacak. Ice Universe’nin paylaştığı görsel cihazın ön panelindeki detaylar hakkında fikir sahibi olmamızı sağladı.

Galaxy S11 kamerası yeni bir yarışın habercisi

Gelen bilgilere göre paylaşılan ön panel fotoğrafının cihazın tasarımına oldukça yakın olduğu belirtiliyor. Paylaşılan ön panelin koruyucu ekranlar için bir referans olduğunu belirtmekte de fayda var. Gördüğünüz üzere Samsung bu defa daha küçük bir kamera deliği tercih etmiş. Ekran gövde oranın artmasını sağlayacak bu detay cihazın performansını ciddi bir oranda arttırabilir.

Bunun yanı sıra paylaşılan görselde kafa karıştıran bir nokta ise Samsung’un Galaxy S11’de ekrana entegre kamera kullanıp kullanmayacağı. Şirketin bu konuyu gündeme aldığı bilinse de ekrana entegre kamera henüz netlik kazanmış değil. Ancak cihazın kamera yönünden ciddi performans geliştirmeleri olması bekleniyor. 120 Hz yenilime hızına sahip olacağı iddia edilen cihazın üç farklı boyutta piyasaya sürüleceği ve toplamda 5 farklı varyasyonu olacağı iddia ediliyor. 5G desteğine sahip olacak cihazın 5G versiyonun daha kıvrımlı kenara sahip olacağı da söylentiler arasında.

Ne zaman piyasaya çıkacağına dair henüz kesin bir bilgi yer almayan Samsung Galaxy S11’in Şubat ya da Mart ayında tanıtılması bekleniyor. Cihazın Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa için ön görülen satış rakamı ise 1.000 dolar civarındayken Türkiye’de ise 1.250 dolardan alıcıya çıkacağı tahmin ediliyor. Samsung Galaxy S11 hakkında yeni gelişmelerden haberdar oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Samsung Galaxy Buds+ görseli sızdıSamsung Galaxy Buds+ görseli sızdı
Samsung Galaxy S11, Galaxy S20 ismiyle gelebilirSamsung Galaxy S11, Galaxy S20 ismiyle gelebilir

PAYLAŞ