Samsung Galaxy S11 üçten fazla 5G özellikli versiyonu olacak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S11 üçten fazla 5G özellikli versiyonu olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-29 16:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un bir sonraki nesil amiral gemisi cihazları için bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. 2020’nin ilk çeyrek döneminde piyasada olması beklenen bu yeni amiral gemisi serisinin Picasso kod adına sahip olması ve Galaxy S11 serisi olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Picasso kod adlı geliştirilmesi beklenen Galaxy S11 modelinin önümüzdeki yılın Şubat ayı ile beraber tanıtılması bekleniyor. Yeni Galaxy S11 amiral gemisi serisinin minumum üç farklı versiyon olarak piyasaya çıkması bekleniyor. MySmartPrice kaynaklı rapora göre bu Galaxy S11 serisinin tümünün 5G destekli olması bekleniyor. Bu durum gerçekleşir ise Exynos ve Qualcomm’un yeni işlemcilerinin 5G modeme sahip olarak geleceği düşünülüyor.

Samsung Galaxy S11’den İlk Detaylar

Galaxy Note 10 Plus, Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, P30 Pro ve OnePlus 7 Pro pil testi karşılaştırmasıGalaxy Note 10 Plus, Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, P30 Pro ve OnePlus 7 Pro pil testi karşılaştırması

Aynı sitenin kaynaklarına göre Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefon modelinin de model numarası ortaya çıktı. Buna göre Galaxy Fold modeli SM-F900F model numarasına sahipti. Yeni cihazın model numarasının ise SM-F700F olarak daha düşük bir sayıdan oluşması bekleniyor. Yeni Galaxy Fold modelinin ise özellikleri kırpılmış bir katlanabilir cihaz olması bekleniyor. Bildiğiniz üzere şirket tasarım sorunlarından ötürü Galaxy Fold modelinin çıkışını ertelemek durumunda kalmıştı.

Şirketin bir süre önce yapmış olduğu açıklamada ise Galaxy Fold’un sorunlarının giderildiği ve katlanabilir akıllı telefonun Eylül ayı ile beraber piyasada olacağı ifade ediliyor. Bazı ülkeler için ön siparişler açılırken, Galaxy Fold modelinin 18-20 Eylül tarihleri arasında piyasada satışta olması bekleniyor.


Samsung Galaxy S10 için kamera performansını artıran güncelleştirmeSamsung Galaxy S10 için kamera performansını artıran güncelleştirme
Samsung Galaxy S11 hakkında yeni ayrıntılar sızdırıldıSamsung Galaxy S11 hakkında yeni ayrıntılar sızdırıldı

PAYLAŞ