Samsung Galaxy S11 ilginç bir özellikle öne çıkıyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S11 ilginç bir özellikle öne çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-01 19:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günlerde sızıntılarla gündeme gelen Samsung Galaxy S11 ailesi resmi olarak 2020 senenin başlarında tanıtılacak. Cihazın pazara giriş yapmasına daha birkaç ay olmasına rağmen Samsung Glaxy S11 ailesinin özellikleri hakkında sızıntılar gelmeye hız kesmeden devam ediyor.

Samsung bildiğiniz üzere bu sene pazara sürdüğü kamera sensörleriyle teknoloji dünyasının dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. 64 Megapiksel sensörden sonra 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip sensöre imza atan Samsung’un yeni Galaxy S11 ailesinde bu sensörü kullanması bekleniyor. Galaxy S11 ile birlikte ailenin çizgisini baştan aşağıya yenileyecek olan Samsung, yeni serisine ciddi gelişmelere imza atacak. 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan bir ana kamerayla pazara giriş yapması beklenen Samsung Galaxy S11 ailesinin Plus modelinin 5 kat optik zoom yeteneğine sahip olacağı yönünde de ciddi sızıntılar bulunmakta.

Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy S10 beklenenden önce Android 10 güncellemesi alacakSamsung Galaxy Note 10 ve Galaxy S10 beklenenden önce Android 10 güncellemesi alacak

Samsung Galaxy S11 ailesi spektrometre teknolojisine sahip olabilir

Galaxy S11 ailesi hakkında yeni ortaya çıkan detay ise oldukça şaşırtıcı. İddialara göre Samsung, S11 ailesi spektrometre ile gelebilir. Bu alanda çok ciddi çalışmalar yürüttüğü bilinen Samsung’un cihazlarının spektrometre ile üretirse telefonların görüş yeteneklerinin de büyük ölçüde artacak. Objelere kızıl ötesi bir ışık gönderme ve ışığın geri dönüş hızını analiz edebilme özelliğine sahip olan bu sistem objeleri optik olarak tarama özelliğine de sahip.

Samsung Galaxy S ve Galaxy Note markaları birleşiyor mu?

Bunun yanı spektrometrenin diğer yetenekleri arasında da cildi analiz edebilme, gıdaların içerisindeki şeker ya tuz gibi oranları gösterebilmesi. Samsung telefon kameraları için bu teknolojiden yararlanırsa, bilindiği kadarıyla bu sistemi telefonda kullanan ikinci marka olacak. Elbette şuan söz konusu özelliklerin bir söylentiden ibaret olduğunu bilinse de, Samsung’un bu alanda patentler aldığı iddiaları da kafaları karıştırmıyor değil. Yenilikçi çalışmalar yürüttüğü bilinen şirketin bu teknolojisi ilk olarak Galaxy A modelinde de kullanıcıların karşısına çıkarabileceği iddia ediliyor. Tüm bu iddiaların gerçek olup olmadığı hakkında emin olmak için ise Samsung’tan gelecek olan açıklamayı beklemek gerekiyor.

Samsung Galaxy S22 ailesi üç farklı modelden oluşacak. 90Hz hızında AMOLED ekrana sahip olması beklenen cihazlar ekran teknolojileriyle de dikkat çekecek gibi duruyor. Ancak Samsung’un 120 Hz hızında AMOLED ekran teknolojisi üzerine çalışmalar yaptığı yönünde güvenilir kaynaklardan gelen sızıntılar olması Samsung’un Galaxy S11 ailesinde teknolojinin sınırlarını da zorlayabileceğini düşündürüyor. 5G desteğine sahip olacak olan Samsung S11 ailesinin depolama alanın da 1 TB büyüklüğünde olması bekleniyor. Parmak izi sensörünün ekrana entegre olarak geleceği Samsung Galaxy S11 ailesi hakkında daha fazla bilgi sahibi oldukça sizleri bilgilendirmeye de devam edeceğiz.


Samsung Galaxy S11 çift ekran özelliği sunacak mı?Samsung Galaxy S11 çift ekran özelliği sunacak mı?
Türkiye’de satışa çıkan Samsung Galaxy M30s fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan Samsung Galaxy M30s fiyatı ve özellikleri

PAYLAŞ