Samsung Galaxy S11 Hakkında İlk Sızıntılar Gelmeye Başladı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S11 Hakkında İlk Sızıntılar Gelmeye Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-20 17:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung hızla çalışmalarına devam ederek kullanıcılarını memnun etmeye yönelik çalışmalara imza atıyor. Samsung Galaxy S serinin yeni bir üyesi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan S11 hakkında ilk detaylar gündem de yerini almaya hazırlanıyor. Galaxy serisi herkes tarafından bilindiği üzere gelmiş geçmiş en iyi akıllı cihazlar olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Güney Koreli akıllı cihaz üreticisi Samsung tarafından üretilen Galaxy S10 serisi kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen bir model oldu. Galaxy S10'un devam niteliğini taşıyan bu akıllı cihaz hakkında yakın zamanda daha fazla detay elde edeceğiz. 

Samsung Galaxy S11 bilgileri geldi

Akıllı cihaz üretiminde zirvede yer alan Samsung'un yeni S üyesi hakkında planlarının neler olacağı zaman içerisinde daha da detay kazanacaktır. Konu ile alakalı elde edilen bilgilere baktığımız taktirde Galaxy S11 akıllı cihaz üzerinde hız kesmeden planlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Söz konusu cihazın kod adının sosyal medya platformları üzerinden duyurulması ile beraber kullanıcılar merakla S11 modelli akıllı cihazı beklemeye başladı. Samsung'un serinin devamı olan S11'in geleceği herkes tarafından tahmin edilen bir durumdu. Fakat cihazın kısa süre içerisinde çıkarılacağı da beklenmiyordu. Teknoloji devi Samsung, herkes tarafından bilindiği üzere Galaxy S8 için 'Dream', Galaxy S9 için 'Star' ve Galaxy S10 için 'Dream' kod adlarını kullanmıştı.

Galaxy S11 yakın zaman geliyor

Bugün itibariyle elde edilen bilgilere baktığımızda Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S11'e ise 'Picasso' kod adını vererek sosyal medyalar üzerinden duyurusunu gerçekleştirdi. İspanyol ressam olan Pablo Picasso'ya ithaf etmek amacıyla tercihe dilen Picasso kodu, Samsung'un Galaxy hayranları için oldukça beğenilen bir isim oldu. Picasso isminden, söz konusu akıllı cihaz hakkında çıkarım yapmak gerekirse S11 modelli akıllı cihazın kamera özelliği konusunda oldukça ciddi bir güç ile karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. S10 cihazının da kamera özelliği oldukça iddialı gelmişti. S11'in de kamera konusunda kullanıcılarına kusursuz bir kullanım sunuyor olması daha şimdiden hayranları heyecanlandırmayı başarıyor. 

Önümüzdeki ay içerisinde resmi olarak tanıtılacak olan Galaxy Note 10 modelli akıllı cihazın kod adının halen Da Vinci olarak biliniyor olması ise elde edilen bilgileri doğrulayacak nitelikte özelliklere sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda üretilen akıllı cihazların kamera konusunda oldukça güçlü bir donanım ile geliyor olması Samsung cihazlarının daha da dikkat çekmesini sağladı. Zirveyi kimseye kaptırmaya niyeti olmayan Güney Koreli akıllı cihaz üretici Samsung, şu günlerde oldukça parlak süreçler içerisinden geçiyor. Elde edilen bilgiler doğrultusunda S11 ailesine karşı duyulan beklentiler daha da artmış oldu. Cihazın kamerasının, kod adından dolayı güçlü bir sistem ile geleceğini düşünüyoruz fakat S11 hakkında şu an için elde edilen bilgiler sadece bu kadardır. Yakın zaman içerisinde parlayan Samsung'un son amiral gemisi S11, satışa sunulduğu anda çok daha büyük bir ilgi ile karşılanacak gibi gözüküyor. 





PAYLAŞ