Samsung Galaxy S11, Galaxy S20 ismiyle gelebilir - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S11, Galaxy S20 ismiyle gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-25 11:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Galaxy S11 serisi hakkında zaman zaman çeşitli bilgiler gelmeye devam ederken, S11'in adı hakkında farklı iddialar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Başarılı sızıntıları ile gündeme gelen Twitter kullanıcısı Ice Universe 2020 yılında Galaxy S11 yerine Samsung Galaxy S20 geleceğini iddia etti. Konunun netliği hakkında henüz kesin bir bilgi yoktur. Elde edilen bilgiler iddialardan ibarettir, iddiaların yakın zaman içerisinde netlik kazanması bekleniyor. 

Galaxy S11, Galaxy S20 olarak gelir mi?

Galaxy S11 ailesinin duyurulmasından bugüne söz konusu cihaz hakkında zaman zaman çeşitli sızıntılar gündeme geliyor. Söz konusu bu cihazın donanımsal ve tasarımsal olarak özellikleri henüz netlik kazanmış olmasa da elde edilen bilgiler doğrultusunda nasıl bir cihaz ile karşılaşacağımız az çok belli oldu. Buna rağmen yeni Galaxy S11 hakkında yeni bir iddia daha ortaya çıktı. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar ve isabetli bilgiler vermesi ile tanınan ünlü tipster Ice Universe, Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un 2020 yılına özel Galaxy S11 yerine Galaxy S20 adıyla amiral gemisi nitelikli cihazları sunacağının bilgisini verdi. Söz konusu bu akıllı cihazın Galaxy 20 şeklinde piyasaya sürülmesinin ardından gelecek yıl çıkacak olan cihazlar ile nasıl bir sıralama seyredileceği merak konusu oldu. 

Samsung Galaxy S11+'ın 5000 mAh'lik dev bataryası görüntülendiSamsung Galaxy S11+'ın 5000 mAh'lik dev bataryası görüntülendi

Konu ile ilgili sızdırılan bazı raporlar şirketin isim koyma sürecini S10, S20, S30, S40 şeklinde devam edeceğini dile getirirken, bazıları ise S20 adından sonra S11, S12 şeklinde devam edeceği yönünde de çeşitli bilgiler vardır. Şöyle bir durum var ki bu sürecin tamamı şu an için iddialardan ibaret olup yeni Galaxy ailesinin sunulması için biraz daha zaman geçmesini beklememiz gerekiyor. Çıkış tarihinin yaklaşması ile beraber söz konusu akıllı cep telefonunun isim, donanım ve tasarım özellikleri hakkında net bilgiler de ortaya çıkacak. Bu bilgiler için biraz daha beklememiz gerektiğini söylemek gerekiyor. 

 


Yayınlanan görseller Samsung Galaxy S11e'nin tasarımını açığa çıkarttıYayınlanan görseller Samsung Galaxy S11e'nin tasarımını açığa çıkarttı
Samsung Galaxy S11e, 5G ve hızlı şarj ile gelecekSamsung Galaxy S11e, 5G ve hızlı şarj ile gelecek
Samsung Galaxy S11 canlı görselleri sızdırıldıSamsung Galaxy S11 canlı görselleri sızdırıldı

PAYLAŞ