Samsung Galaxy S11 çift ekran özelliği sunacak mı? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S11 çift ekran özelliği sunacak mı?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-25 19:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerde ürettiği telefonlarla teknoloji dünyasına damgasını vuran Samsung’un bugün yeni bir patent aldığı öğrenildi. Görseli sızdırılan patentte yer alan çift ekran teknolojisi akıllara Samsung’un yeni telefonu çift ekranla mı geliyor? Sorusunu düşürdü.

Dün sizlere Galaxy S11’in sahip olması beklenen özelliklerini aktarmıştık. Oldukça ilgili çekici özellikleriyle ses getiren Galaxy S11 fırtınası bitmeden Samsung’tan bir sızıntı daha geldi. Evan Blass’ın açıklamalarıyla elde edilen bilgilere göre, Galaxy S ve Note serisi telefonlarla ses getiren Samsung, iki seri arasındaki farkı bitirecek yeni hamle için kolları sıvadı. Hatta önümüzdeki senelerde Samsung’un yeni bir isimle karşımızda olabileceğine değinen Blass, merakla beklenen Galaxy S11’in karşımıza Samsung Galaxy One olarak çıkabileceğini de dile getirdi. Note ve S serilerine ait son birkaç senedir piyasaya çıkan akıllı telefonlar yüksek donanım özelliklerine sahip olsa da, iki farklı kullanıcı tipine hizmet ediyor. Özellikle Note serisi cihazlar daha çok işini de telefondan halleden kullanıcılar tarafından daha çok tercih edildiğini söylemek yanlış olmaz. Bu iki ailenin de kullanıcılarının hem Samsung’a, hem kullandıkları cihazlara bir sadakati olduğunu da düşünürsek, Samsung’un iki modelin ismini bitirerek iki seriyi de yeni bir isimle devam ettirip ettirmeyeceği konusunda kesin bir şey diyemiyoruz.

Samsung Galaxy S 11 çift ekranla mı gelecek?

Samsung Galaxy S11 Beklenen Tasarımda Olmayabilir

Bunun yanı sıra Samsung Galaxy S11 sahip olduğu özelliklerle oldukça ilgi çekici. Amiral gemisi telefonlar arasında en yüksek donanıma sahip olacak Galaxy S11’le ilgili sızıntıların  da ardı arkası kesilmiyor. Samsung’un gün itibariyle çift ekranlı bir telefon patenti almış olması teknoloji dünyasını epey heyecanlandırdı. Hatta bazı kaynaklar Samsung’un bu patenti Galaxy S11 ailesi için aldığını söyleyerek, yeni cihaz serisinin bazı üyelerinde bu teknolojiye sahip olacağı iddia ediliyor. LetsGoDigital sayfasında da çift ekranlı bir telefonun yayınlanması iddiaları iyice güçlendirdi.

Telefonun tasarımını yakından incelediğimizde ise ince detayların oldukça güzel bir şekilde işlendiğini görüyoruz. Kavisiz kenarlarla tasarlanan cihazın diğer bir versiyonun da ekran içindeki ön kamera deliği dikkat çekiyor. Çift ekrana sahip birden fazla tasarımın yer alması da, Galaxy S11 ailesi için heyecanın ikiye katlanmasını sağlıyor.

Samsung Galaxy S11’in sahip olması beklenen özellikler

Samsung Galaxy S11 üçten fazla 5G özellikli versiyonu olacak

Hatırlarsanız Galaxy S11 ailesi, SM-G981, SM-G986, SM-G988 olmak üzere kod numaralarına sahip üç farklı model olarak karşımıza çıkmak için hazırlanıyor. Bunun yanı sıra bildiğimiz kadarıyla bu kodlar “Picasso” olarak adlandırılıyor. Kutusundan Andorid 10 temeliyle çıkması beklenen Samsung Galaxy S11 ailesindeki cihazların gelişmiş AMOLED ekran teknolojisine sahip olacağı söylenmekte. 5G desteğine uygun biçimde geliştirilecek olan yeni modellerin 128 GB’dn 1TB’a kadar dahili hafıza kapasitesine sahip olması da bekleniyor.

Bunun yanı sıra Galaxy S11 ailesiyle ilgili en çok merak edilenlerden biri de kuşkusuz ki yeni ailenin sahip olacağı kamera teknolojisi. “Deep Fusion” teknolojisinin kullanılacağı iddia edilen Samsung Galaxy S11’in kullanıcılarının karşısına 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip kamera sensörüyle çıkabileceği yönünde de ciddi iddialar bulunmakta. Tüm bu iddiaların teknoloji devi için doğru olabileceğini düşünsek de, yine de Samsung Galaxy S11’in özellikleri hakkında kesin konuşmak için Samsung’un açıklamalarıyla gelecek ip uçlarını beklemekte fayda var. Samsung Galaxy S11 hakkında yeni bilgiler edindikçe sizleri bilgilendiriyor olacağız.





PAYLAŞ