Samsung Galaxy S11 canlı görselleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S11 canlı görselleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-11 19:59:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından üretilen Galaxy S11 serisinin arka kısmında yer alan dörtgen şeklindeki kamera sistemi dikkatleri üzerine topluyor. Şirket ürünlerinde ilk kez özelleştirilmiş yüksek performanslı 108 MP sensöre yer vererek kullanıcılarına farklı bir deneyim yaşatacak. 2020 yılında Güney Koreli şirketin amiral gemisi olarak anılacak olan Galaxy S11 modelleri için hazırlıklar son aşamaya kadar gelmişken ürünün artık prototip aşamasına geçildi. Ürünün ilk prototip ürünleri ise mühendislerin elinde test aşamasındadır. Hem tasarımı hem de donanımsal özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayacak olan Galaxy S11 yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacak gibi gözüküyor. 

Galaxy S11 neler ile geliyor?

Galaxy S11 hakkında internete sızdırılan görsellere baktığımızda model muhafazalı bir şekilde gösteriliyor. Şöyleki genelde dış tasarımının sızdırılmasından pek mutlu olmayan şirketler bu tarz kalın bir muhafaza tercih ederek görüntü sağlıyor. Tasarımın yanı sıra aynı zamanda söz konusu ürünün dörtgen şeklindeki kamera sistemi de oldukça belli oluyor. Daha önce de gündemde yer alan bilgilere baktığımızda cihazın kamera sisteminin dörtgen bir şekilde olduğunu görmüştük. Söz konusu bu akıllı cihaz ilk olarak 108 MP ana kamerası ile tüketicinin kalbini fethedecek. Bu karşımıza çıkan ilk 108 MP'li telefon değil fakat Samsung özelleştirilmiş bir sensör ile bu kamera sistemini çok daha verimli hale getiriyor. 

Sızdırılan Samsung Galaxy S11 test sonuçlarıSızdırılan Samsung Galaxy S11 test sonuçları

1.3 inçlik sensör sistemi ISOCELL Bright HMX sensöründen çok daha iyi sonuçlar veriyor. Galaxy S11 adlı üründe yer alacak olan bu özel sensör sistemi Galaxy S11+ modeline ait olacak. Standart ISOCELL Bright HMX sensör ise Galaxy S11 modelinde karşımıza çıkacak. Konuya diğer açıdan baktığımızda Galaxy S11 ve S11+ adlı ürünlerde 120Hz ekran özelliği varken Galaxy S11e'de düz bir ekran tercih edilmiş olup 90 Hz olma özelliğine sahiptir. Snapdragon 865 ve Exynos 9830 işlemci sisteminden gücünü alan Galaxy S11'in yonga setleri 4G/4G destekleri ile değişkenlik gösterecek. Buna ek olarak ise konfigürasyon ise 12GB ve 512GB kapasiteye kadar çıkacak.

Batarya tarafından da son derece iddialı bir kullanım sunan cihaz IP68 ile suya dayanıklı bir şekilde sunuluyor. Cihazın 5000 mAh kapasiteli bir batarya ile güçlendirilmiş olması kullanımı profesyonel düzeye çıkaracaktır. 

 


Samsung Galaxy S11+'ın 5000 mAh'lik dev bataryası görüntülendiSamsung Galaxy S11+'ın 5000 mAh'lik dev bataryası görüntülendi
Yayınlanan görseller Samsung Galaxy S11e'nin tasarımını açığa çıkarttıYayınlanan görseller Samsung Galaxy S11e'nin tasarımını açığa çıkarttı
Samsung Galaxy S11e, 5G ve hızlı şarj ile gelecekSamsung Galaxy S11e, 5G ve hızlı şarj ile gelecek

PAYLAŞ