Samsung Galaxy S11 Beklenen Tasarımda Olmayabilir - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S11 Beklenen Tasarımda Olmayabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-22 19:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un henüz Galaxy S10 ailesi piyasanın yeni modellerinden birisi olarak biliniyor. Ancak şimdiden şirketin yeni Galaxy S11 modeli için çeşitli detaylar ortaya çıkmaya başladı. Gelen ilk söylentilere göre Galaxy S11 modelinin yeni bir tasarım ile gelmeyeceği belirtiliyor. Sina web site kaynaklı bilgilere göre Galaxy S11 modeli için henüz yeni bir ekran teknolojisi bile bulunmuyor. Baktığımız zaman henüz Galaxy S10 modeli birkaç ay önce resmi olarak piyasaya giriş yapmıştı. Önceki serilere göre büyük bir jenerasyon atlayan Galaxy S10 serisi sergilediği satış performansı ile bir başarı yakaladı. Ayrıca 3 ay gibi bir süre sonra çıkış yapması beklenen Galaxy Note 10 için de çeşitli söylentiler gelmeye devam ederken, bu modelin yeni tasarım ve bazı yeni özellikler de barındırması bekleniyor.

Galaxy S11’de Yeni Bir Tasarım Olmayabilir

Samsung Galaxy Fold'un Tasarımında Değişikliğe GidiliyorSamsung Galaxy Fold'un Tasarımında Değişikliğe Gidiliyor

Galaxy Note 10’un tanıtılmasına az bir zaman kaldığı için sızıntılar oldukça normal gözüküyor. Ancak henüz gelecek yıl satışta olacak olan Galaxy S11 için şimdiden söylentilerin erken olduğu gözüküyor. Ancak bu söylentilerin en ciddi olanı ise yeni modelin yeni bir tasarım ile gelmeyeceği konusunda oluyor. Ice Universe kaynağından geçtiğimiz günlerde Galaxy S11’in Picasso kod adına sahip olduğu açıklanmıştı. Galaxy S11 hakkında henüz bir bilgi bulunmazken, Samsung’un yılın 2.yarısı ile beraber daha yaratıcı modellerini piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak bu yaratıcı modeller söyleminin Galaxy Note 10 için olmadığı açık bir şekilde gözüküyor.

Samsung ve diğer akıllı telefon üreticilerinin yeni bir ekran tasarımı üzerinde çalıştıkları biliniyor. Ancak gelinen son noktada bu teknolojiler son kullanıcıya kadar erişilebilir olmuş değil. Sina web site kaynaklı bilgilere göre Samsung’un yeni “Gerçek Tam Ekran” adlı bir teknolojiye sahip tasarım üzerinde çalıştığı ifade ediliyor. Fakat bu tasarımın Galaxy S11 için de olmadığı belirtiliyor. Rapora göre Samsung’un kamera deliğini küçülterek durum çubuğuna sığacak şekilde ayarlaması ve bu sayede geniş bir Sonsuz-O ekran tasarımı ortaya çıkacağı belirtiliyor. Diğer yandan gelecek yıl üretilecek olan 5nm işlemci çiplerin Galaxy S11’de yer alacak ilk 5nm işlemci olması bekleniyor.  


Samsung Galaxy S10 5G İnternet Hızı ile Göz KamaştırıyorSamsung Galaxy S10 5G İnternet Hızı ile Göz Kamaştırıyor
Samsung Galaxy S11 Hakkında İlk Sızıntılar Gelmeye BaşladıSamsung Galaxy S11 Hakkında İlk Sızıntılar Gelmeye Başladı

PAYLAŞ