Samsung Galaxy S10'un tasarımını gösteren yeni görseller - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10'un tasarımını gösteren yeni görseller

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 16:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Samsung Galaxy S10 serisinin merak edilen tasarımını ortaya koyan, yeni görseller sızdırıldı.

Samsung’un 2019 yılında tanıtacağı amiral gemileri Galaxy S10’a dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni serinin ne zaman tanıtılacağına dair henüz bir bilgi verilmiş değil, Fakat o güne kadar cihaza dair pek çok sızıntı bilgi gelmeye devam edecek gibi görünüyor. Samsung’un S serisinin son yıllarda çıkan modellerine baktığımızda,  pek bir değişikliğe gidilmediği görülüyor. Bu nedenle, şirketin yeni seride nasıl bir değişiklik yapacağı ya da değişiklik yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Ortaya çıkan son görsellerde, Samsung S serisinin tasarımına ilişkin bilgiler elde edildi.

Samsung Galaxy M20 Detayları Ortaya ÇıktıSamsung Galaxy M20 Detayları Ortaya Çıktı

Galaxy S10 hakkında kesinleşen tüm özellikler!

Galaxy S10 Plus, ön tarafta iki kamera ile gelebilir

Kısa bir süre önce, PhoneArena adlı bir internet sitesinde, Galaxy S10 serisinin sızdırılan görselleri yayınlandı. İsmi verilmeyen bir kaynaktan elde edilen görsellerle birlikte, Galaxy S10 serisinin tasarımına dair bazı bilgiler verildi. Glaxy S serisi son birkaç yıldır sabit bir tasarımla çıkıyor. Sızdırılan görsellere bakılırsa, Galaxy S10 da çok farklı bir tasarıma sahip olmayacak. Cihazı diğer modellerden ayıracak olan özellik, ekrana gömülü bir delik olması olacak. Bu delik, ön kameranın konumu olarak biliniyor.

Galaxy S10 modelinde tek bir delik ve 6.1 inç ekranla gelirken, S10+ modelinde durum değişiyor. S10+, 6.4 inç ekran ve çift ön kamera ile gelecek. Her iki modelde de 2K ekran ve üçlü arka kamera yer alacak. Son olarak dikkat çeken bir diğer detay, S9’da arka tarafta yer alan parmak izi tarayıcısının, s10 serisinde görülmemesi. Bu da S10 serisinin parmak izini ekrana entegre bir şekilde kullanıcılarına sunabileceği anlamına geliyor. Samsung yeni amiral gemilerini, önümüzdeki Şubat ayında tanıtacak.


Samsung Galaxy S10 Ekran Deliği Daha Küçük OlacakSamsung Galaxy S10 Ekran Deliği Daha Küçük Olacak
Samsung'un yeni orta seviye tabletine dair detaylar ortaya çıktı!Samsung'un yeni orta seviye tabletine dair detaylar ortaya çıktı!
Samsung Galaxy S10'dan, yeni bir sızıntı haberSamsung Galaxy S10'dan, yeni bir sızıntı haber

PAYLAŞ