Samsung, Galaxy S10'un seri üretimine başladı - Haberler - indir.com

Samsung, Galaxy S10'un seri üretimine başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 11:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S10 serisi, resmen resmi olarak üretilmeye başlandı. Güney Kore menşei olan ve akıllı telefon pazarında lider olan Samsung, ABD’de gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğine sayılı günler kaldı.

Samsung 1TB'lık depolama yongası üretmeye başladı

Galaxy S10'a ilginç CEO müdahalesi!Galaxy S10'a ilginç CEO müdahalesi!

Bu zamana kadar hakkında günde en az 3 tane haber okuduğunuz model, Samsung Galaxy S10 serisi akıllı telefon oldu. Daha fazla kullanıcı baskısına dayanamayan Samsung, en sonunda bu modelin satış tarihini kullanıcıları ile paylaştı. Daha önceden tarihle ilgili olarak yapılan yorumların, neredeyse tam isabet olduğunu hepimiz görüyoruz. Güney Kore menşei  olan teknoloji devi Samsung, tüm Galasy S10 modeli akıllı telefonlarının üretimine 25 Ocak 2019 tarihinde başlamıştı. Bu modellerin halka sunulması ise 20 Şubat tarihi olarak belirlendi. Yer olarak San Srancisco’da gerçekleşecek.

Cihaz 5G desteği sunuyor mu?

Samsung Galaxy S10 serisinde bulunan bütün modellerin birbirinden farklı özellikler ile sizlere kucak açacak. Modellerin nasıl bir özellik ile karşınıza çıkacağı şimdilik ne değil. Fakat şu gerçeği bilin ki Samsung Galaxy S10 Plus modelinin çok ince bir çerçeve ile karşınıza çıkacak. Aynı zamanda cihaz ekran tasarımına sahip olacak. Samsung Şirketi ile ilgili kötü bir haber de bulunmuyor değil. Yakın bir tarihte çıkacak olan Samsung Galaxy S10 serisindeki cep telefonları 4G ,le uyumlu olacak. Bu da demek oluyor ki bu telefonlar 5G desteği bulundurmayacak. Henüz firmanın 5G için hazır olmadığını bizlere göstermiş oluyor. Öte yandan ilk 5G alacak olan cep telefonu modelinin Samsung için Samsung Galaxy S10 modeli olacağı biliniyor. Şimdi herkes merakla 20 Şubat tarihine ve San Francisco’ya çevirerek heyecan içerisinde bekleyişte.


Bollywood, Galaxy M Serisi Reklamı GörüldüBollywood, Galaxy M Serisi Reklamı Görüldü
Samsung Galaxy S10 ile şarj paylaşımı yapılabilirSamsung Galaxy S10 ile şarj paylaşımı yapılabilir

PAYLAŞ