Samsung Galaxy S10'un satış fiyatı belli oldu! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10'un satış fiyatı belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 19:00:55
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Heyecanla tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S10 ailesinden, 5G destekli Galaxy S10’un fiyatı belli oldu.

Oldukça kısa bir süre sonra tanıtılacak, Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S10 ailesine dair, hala yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni amiral gemilerine dair, geçtiğimiz yıldan beri çok fazla bilgi gündeme sızdırıldı. Elbette sağlam kaynaklardan elde edilen bilgiler olsa da hepsinin bir sızıntı olduğu ve cihazlara dair asıl merak edilenlerin tanıtımda ortaya çıkılacağının bilinmesi gerekiyor. Galaxy S10 ailesinin tanıtımına oldukça kısa bir süre kalmış olsa da amiral gemilerine dair şu günlerde de yeni bilgiler elde edilmeye devam ediyor. Aralarından bir tanesinin –bunun galaxy s10 X olacağı biliniyor- 5G desteğine sahip olacağı daha önce sızdırılmıştı. 5G destekli S10’un fiyatı belli oldu. 

Samsung Galaxy S10'un en net görüntüsü ortaya çıktıSamsung Galaxy S10'un en net görüntüsü ortaya çıktı

Samsung Galaxy S10'un en net görüntüsü ortaya çıktı

Samsung Galaxy S10 X, Ailenin En Güçlü Üyesi Olacak

Samsung’un bu yıl bir farklılık yaparak, S serisinden 3 farklı model tanıtacağı artık kesin gibi. S10 serisi üyelerinden birinin, 5G destekli Galaxy S10 X olduğu biliniyor. Aynı zamanda bu modelin, diğer iki modele göre daha güçlü olacağı da yine elde edilen bilgiler arasındaydı. Galaxy S10 X, 5G’ye sahip olması halinde, piyasadaki ilk 5G destekli akıllı telefonlardan birisi de olmuş olacak. Cihaz, bünyesinde Exynos 5100 modemin barındırabilir. Bugüne kadar çıkan diğer sızıntı bilgilere göre Galaxy S10 X, 6,7 inç Super AMOLED kavisli ekrana, 5.000 mAh kapasiteli pile, 10 GB veya 12 GB RAM seçeneklerine sahip olacak.

Galaxy S10 X ne kadar olacak?

Piyasının 5G destekli ilk telefonlarından biri olması beklenen Galaxy S10 X’in fiyatının, bin 400 – bin 600 dolar arasında olacağı söyleniyor. S10 ailesinde, Galaxy S10 Lite modeli de uygun fiyatlı seçenek olarak piyasadaki yerini alacak. Teknoloji dünyasının merakla beklediği seriye dair tüm merak edilenler, 20 Şubat’ta gerçekleşecek tanıtımla birlikte ortaya çıkacak.



PAYLAŞ