Samsung Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-10 10:35:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsun'un son dönemlerde sıkça kendisinden bahsettirdiği amiral gemisi Samsung Galaxy S10'un çıkış tarihi yaklaşmaya başladıkça gelen sızıntılarda o derecede fazlalaşıyor. Ortaya çıkan yeni bir sızıntıya göre, Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı Belli Oldu

Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı Belli Oldu

Çinli sosyal medya platformu olan Weibo'da ortaya çıkarılan bir sızıntıya göre, cihaz ile birlikte gelecek olan ekran koruyucusunun resmi ortaya çıktı. Bu sızıntıyı ortaya çıkaran kaynak, Samsung'un yeni amiral gemisinin tasarımının kesin olarak bittiğini ve ekran koruyucusunun da bu tasarım ile tamamen uyumlu olduğunu gösteriyor. Sızıntılarda diğer bir dikkat çeken noktaya bakıldığında, cihazın ön kameralarının daha önceki sızıntılara göre çok daha büyük görünüyor olmasıydı. Ekran koruyucuları yeni bir telefon modeli hakkında bilgi edinmek için en iyi yol olmayabilir fakat sızıntılar da diğerleri gibi bu modelin Infinity-O tasarımına sahip olacağını gösteriyor.

Samsung'dan OLED Ekranlı Dizüstü Bilgisayar Modeli GeliyorSamsung'dan OLED Ekranlı Dizüstü Bilgisayar Modeli Geliyor

Bu sızıntılar ile birlikte Samsung'un daha öncesinde herhangi bir çentik veya delik kullanmadan altında kamera sensörlerini saklayan ekranları tanıtmış olması da kafa karıştırıcı bir nokta. Fakat şirket, geçtiğimiz aylarda düzenlediği geliştirici konferansında "Infinity Ekran" adına sahip bir teknoloji tanıttı. Bu teknoloji ile beraber 5G varyantı tercih edilmeyebilir fakat telefonun özellikleri hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. Samsung'un bir akıllı telefon üreticisi olarak telefon ekranında açtığı yeni bir delik, tasarım anlayışı açısından oldukça farklı bir konumda olduğu söylenebilir. Yeni Samsung Galaxy A8s modelinde olacak olan bu tasarım yüksek ihtimalle ön yüzünde tek bir kameraya sahip olacak.


Samsung Galaxy S10'dan 5G AçıklamasıSamsung Galaxy S10'dan 5G Açıklaması
Samsung Galaxy S10'dan yeni görüntüler!Samsung Galaxy S10'dan yeni görüntüler!
Samsung, Twitter'da iPhone üzerinden paylaşım yaptıSamsung, Twitter'da iPhone üzerinden paylaşım yaptı

PAYLAŞ