Samsung Galaxy S10'nun rengi belli oldu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10'nun rengi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 10:29:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S10 hakkında birçok haber gündemde durdu. Herkes tarafından merak edilen Samsung'un yeni gözde amiral gemisi Galaxy S10'nun bugünkü konusu ise rengi. Herkes tarafından merak edilen amiral gemisi Samsung Galaxy S10'nun rengi belli oldu. Peki amiral gemisi Samsung Galaxy S10'nun rengi ne renk olacak?

Samsung'un gözde amiral gemisi Galaxy S10 ile ilgili yeni bilgiler internet ortamında sızdırıldı. Samsung'a yakın kaynaklardan bir tanesi olan SamMobile'ın bir rapor yayınlandı. Yayınlanan rapora göre 2019 ılının Şubat ayında Samsung Galaxy S10'nun piyasaya sürülmesi ve 4 farklı renk seçeneği ile sürüleceği öğrenildi. Raporda yer alan bilgilere göre amiral gemisi Samsung Glaxy S10'nun sahip olacağı renkler siyah, beyaz, sarı ve yeşil olacağı öğrenildi. Ancak tüm bu renklerin bütün ülkelere dağıtılacak mı yoksa bazı renkler bazı ülkelere dağıtılırken bazıları dağıtılmayacak mı henüz belli olmadı. 

Galaxy S10 İle Beraber Edge Ekranı Geri GeliyorGalaxy S10 İle Beraber Edge Ekranı Geri Geliyor

Samsung Galaxy S10'nun özellikleri ne?

Peki yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S10'nun özellikleri nasıl olacak? Samsung Galaxy S10'nun ekran özelliği 5.8 inç olurken aynı şekilde Samsung Galaxy S10 Plus'ın ekran genişliği 6.44 inç olacak. Samsung Galaxy S10'nun depolama kapasitesi ise 64 GB depolama alanına sahip olacağı yayınlanan raporda yer aldı. Aynı zamanda yayınlanan raporda yeni bir bilgi daha öğrenildi. Yayınlanan raporda yer alan bilgilere göre Samsung'ın katlanabilir ilk akıllı telefonu Glaxy F'nin 512 GB'lık bir depolama alanı olacağı öğrenildi. 


6 Kameralı Galaxy S10 Ortaya Çıktı6 Kameralı Galaxy S10 Ortaya Çıktı

PAYLAŞ