Samsung Galaxy S10'nun görünümü nasıl olacak? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10'nun görünümü nasıl olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 11:14:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Gelecek yıl çıkacak akıllı telefonlar arasında bir hayli iddialı olan Samsung Galaxy S10'un özellikleri neler olacak yavaş yavaş belli olmaya başladı. İşte Galaxy S10 hakkında bilmediğiniz özellikleri. 

Her geçen gün Samsung Galaxy S10 hakkında detaylar giderek artıyor. Sızıntı denildiği zaman akla gelen isimler arasında bulunan Ben Geskin, Samsung Galaxy S10 hakkında yan tarafından bir parmak izi tarayıcısının, Snapdragon 845 ya da Exynos 8150 işlemcisi ile düz Infinity-O ekran özelliklerinin cihazda mevcut olacağını duyurdu. Samsung'un ise geçtiğimiz günlerde tanıttığı ekranlardan biri olan Infinity-O, ekranın sol tarafında dairesel bir yuva olduğunu gördük. Çentiğe benzeyen bu bölüm ise bizim alıştığımız çentik mantığından biraz farklı. Bu fark ise ekranın üst tarafından uzamaması ve kendi başına, ortada durması. 

Samsung Galaxy S10'dan İlk Bilgiler GeldiSamsung Galaxy S10'dan İlk Bilgiler Geldi

Samsung Galaxy S10'nun fiyatı 650 dolar ile 750 dolar arasında değişiklik gösterecek

Ben Geskin tarafından yapılan açıklamaya göre bu bütçe dostu modelin 3 yapılandırması olacak. Bu yapılandırmalar ise 4 GB RAM - 64 GB depolama, 6 GB RAM - 64 GB depolama ve 6 GB RAM - 128 GB depolama seçenekleri olarak sıralanıyor. Buda bize firma 3 ayrı seçenekte depolama alanı sunduğunu gösterir. Fiyat konusuna gelecek olursak Samsung Galaxy S10'nun fiyatı 650 dolar ile 750 dolar arasında değişiklik gösterecek. Ben Geskin tarafından yapılan bir diğer açıklamaya göre ise Samsung Galaxy S9'un 720 dolarlık çıkış fiyatı ile aynı fiyat aralığına sahip. Bunun beraberinde getirdiği bir diğer şey ise fiyatlandırmada farklı bölgelerde Samsung Galaxy S9'a oranla daha uygun olacak. Sızıntı konusunda bir hayli başarılı olan Ben Geskkin, bu söylediklerinde haklı çıkacak mı ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz. Bizi takip etmeye ve okumaya devam edin. 

 


Samsung Galaxy S10'un İşlemcisi Ortaya ÇıktıSamsung Galaxy S10'un İşlemcisi Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy S10 çentikli ekranla gelebilirSamsung Galaxy S10 çentikli ekranla gelebilir
Samsung Galaxy S10 İle İlgili DetaylarSamsung Galaxy S10 İle İlgili Detaylar

PAYLAŞ