Samsung Galaxy S10'na birden fazla parmak izi nasıl eklenir? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10'na birden fazla parmak izi nasıl eklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-02 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Günümüzün en popüler akıllı telefon güvenlik seçeneği olan parmak izi tarayıcıları, her geçen yıl geliştirerek modellerde yer almaya devam ediyorlar. Özellikle işlevsel yapıları sayesinde güvenlik seçeneği olarak en fazla parmak izi tarayıcısı tercih ediliyor diyebiliriz. Son yıllarda yüz tanıma teknolojilerinin yaygınlaştığını görsek de, hala parmak izi tarayıcısı tercih ediliyor. Ancak bazı anlarda okutulan parmak için parmak izi tarayıcısı algılayamama veya yeterince hızlı çalışmama şikayetleri ortaya çıkabiliyor. Bu durum ise birden fazla parmak izi okutarak çözülebilir. O an okunmayan parmak yerine bir başka parmağınızı denemek zaman kazandıracaktır. Bizde sizlere bu içeriğimizde Android cihazlarda nasıl birden fazla parmak izi taraması eklenir buna bakacağız.

Android telefona daha fazla parmak izi taraması eklemek

Samsung Galaxy A11'in kamera yenilikleri dikkat çekiyorSamsung Galaxy A11'in kamera yenilikleri dikkat çekiyor
  • Android cihazınızdan Ayarlar menüsüne girin.
  • Güvenlik sekmesine erişin.
  • Parmak izi seçeneğine girin.
  • Şifre veya güvenlik kodu sorarsa girin ve devam edin.
  • Parmak izi ekle’ye dokunun ve ekrandaki adımları izleyin.
  • Bu işlemleri istediğiniz kadar yaparak daha fazla parmak izi tarayıcısı ekleyebilirsiniz.

Parmak izi tarayıcısı ekleme esnasında parmak izi sensörüne parmağınızı yerleştirmeniz istenecek. Daha sonra tarayıcıya parmağınızın çeşitli alanlarını okutarak deseni başarılı bir şekilde kaydetmeniz gerekiyor. Akıllı telefonunuza 5 ile 10 arasında parmak izi tarayıcınızı dahil edebilirsiniz. Bu sayede tek bir parmak okuma gerçekleştirmeden her iki eliniz ile de cihazın güvenlik kilidini açmak mümkün olacaktır.


Samsung'un yeni VR gözlüğü yoldaSamsung'un yeni VR gözlüğü yolda
Samsung, Unpacked 2020 etkinliğinin teaser vidosunu yayınladıSamsung, Unpacked 2020 etkinliğinin teaser vidosunu yayınladı

PAYLAŞ