Samsung Galaxy S10'dan yeni görüntüler! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10'dan yeni görüntüler!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 11:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Samsung’un sızıntılarla gündeme sık sık gelen yeni amiral gemisi Galaxy S10 Plus’ın şimdi ortaya çıkan görüntüleri, kamera sayısını ortaya koyuyor.

Samsung son dönemlerde 2019 yılında tanıtacağı yeni amiral gemisi Galaxy S10 ile birlikte sık sık gündemde adından söz ettiriyor. Galaxy S10’a dair son günlerde çıkan sızıntı haberler hız kazandı. En çok üzerinde durulan konulardan bir tanesi, Galaxy S10’un kaç kamera ile geleceği. Bu konuya dair pek çok sızıntı bilgi gündeme geldi. İlk etapta cihazın 4 kamerası olacağı yönünde haberler çıkmıştı. Galaxy S10, Samsung’un Galaxy A9’dan sonra ikinci 4 kameralı telefonu olma özelliğine sahip olacaktı. Fakat bugün ortaya çıkan bir görsele göre, Galaxy S10’un dörtten fazla kamerasının olabileceği görüldü.

Samsung Galaxy J2 Core duyuruldu!Samsung Galaxy J2 Core duyuruldu!

Samsung Galaxy S10, 6 kameraya sahip olabilir

Samsung Galaxy S10 ve S10 Plus modellerine yeni sızıntı bilgiler gündeme gelmeye devam ediyor. Cihazın en çok konuşulan özelliklerinden biri olan kamerasına dair ortaya çıkan bilgiler, Galaxy S10 Plus’ın 4 kameraya sahip olacağı yönündeydi. Fakat sızdırılan son görsele bakılırsa, Galaxy S10 Plus 6 tane kamera ile gelecek.

2019 yılının Şubat ayında teknoloji dünyasına tanıtılması beklenen yeni S10 serisinin tanıtımına iki ay kala, cihazın görüntüleri sızdırıldı. Bilindiği üzere Samsung bu yıl, S10, S10 Plus ve S10 Lite olmak üzere 3 ayrı model tanıtacak. Galaxy S10 Plus’ın, diğer iki modele göre daha güçlü olacağı biliniyor. Teknoloji devi Samsung, görsellere bakılırsa daha ince çerçeve ile teknoloji meraklılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte, Galaxy S10 Plus’ın, ortaya çıkan görsellerine göre, toplamda 6 kamera ile geleceği görülüyor.

Samsung Galaxy S10 modeline dair yeni görüntüler

Görüntülerde cihazın boyutları 157.5 x 75 x 7.8 mm iken, kamera kısmı biraz daha kalın olup 9 mm olacak. İki yanı da kıvrımlı model, 6.4 inçlik Quad HD+ çözünürlüklü ekrana sahip. İşlemci kısmında yer alması beklenen iki seçenek, Snapdragon 855 veya Exynos 9820 şeklinde. Ön ekranın üst kısmına baktığımızda, çift ön kamerası olması dikkat çekiyor. Arka kısmında da 4 kamera yer alıyor. Yatay şekilde arkaya sıralanan bu kameraların özelliklerine dair henüz bir şey bilinmiyor. Görsellerin doğruluğu da ispatlanmış değil.

 


Samsung Note 9'un tamiri bir hayli zor olacakSamsung Note 9'un tamiri bir hayli zor olacak
Google ve Samsung Yapay Zeka Ortaklığı YapabilirGoogle ve Samsung Yapay Zeka Ortaklığı Yapabilir
Samsung Ceo'su katlanabilir telefon için tarih verdi!Samsung Ceo'su katlanabilir telefon için tarih verdi!

PAYLAŞ