Samsung Galaxy S10'dan, yeni bir sızıntı haber - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10'dan, yeni bir sızıntı haber

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-18 14:25:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy S10 henüz çıkmadan hakkında çıkan sızıntı bilgilere  her gün bir yenisi ekleniyor. Şimdi de cihazın renk seçeneklerinden biri sızdırıldı.

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S10’un, 2019 yılına damga vuracak modellerden birisi olması bekleniyor. Henüz 2018 bitmeden gündemde isminden en çok söz edilen akıllı telefonlardan biri olan Galaxy S10, tüm teknoloji dünyası tarafından yakın takipte. Cihaza dair bugüne kadar pek çok sızıntı bilgi gündeme geldi. Fakat bu bilgilerin doğruluğuna dair hiçbir kesinlik yok. Görünüm ve donanımına dair çıkan bilgilerin yanına, son olarak yeni bir sızıntı bilgi eklendi.

Bilindiği üzere Samsung amiral gemilerini, genellikle, siyah, gri gibi sabit renklerde piyasaya sürüyor. Şimdi çıkan sızıntı bilgi doğru olursa, Samsung Galaxy S10’la birlikte renk konusundaki çizgisinin dışına çıkabilir.

Yeni Galaxy S10 Ailesinin ekran boyutları belli oldu

Samsung Galaxy S10’da sarı renk seçeneği olabilir

Samsung Galaxy S10’a dair yeni bir sızıntı bilgi gündeme geldi. Teknoloji devine yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere bakılırsa, şirket cihazda renk değişikliğine gitmeye hazırlanıyor. Bu kaynaklardan elde edilen bilgide, Samsung Galaxy S10, güzel bir sarı renk seçeneğini kullanıcılarına sunacak.

Galaxy S10 modeline dair, daha önceden çıkan sızıntı bilgileri kısaca hatırlamak gerekirse, Samsung bu yıl Galaxy S10 serisinin sayısında da farklılığa gitmeye hazırlanıyor. Genellikle piyasaya 2 model süren teknoloji devi, bu kez 3 ya da 4 modelle gelebilir. Ayrıca, Galaxy S10’un kamera sayısıyla da çok konuşulacağı söyleniyor. Yeni amiral gemilerinin, 2019 yılının Şubat ayında tanıtılacağı tahmin ediliyor.





PAYLAŞ