Samsung Galaxy S10'dan İlk Bilgiler Geldi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10'dan İlk Bilgiler Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-19 09:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung'un henüz son amiral gemisi Galaxy S9 serisi tanıtılmamışken, şirketin bir sonraki amiral gemisi serisine dair sızıntılar gelmeye başladı. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi kapsamında şirketin Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modelleri tanıtılacak. Şimdi ise S9 serisinin bir ara model olacağı ve asıl hazırlığın Galaxy S10 ile gerçekleşeceği iddiaları bulunuyor. Gelecek hafta Mobil Dünya Kongresinde tüm doğru bilgilere erişeceğiz.

Ancak şimdi Galaxy S10 serisi hakkında yeni sızıntı bilgileri gelmeye başladı. Roland Quandt kaynaklı habere göre Galaxy S10 modelinde Qualcomm'un Snapdragon 855 işlemcisini göreceğiz ve bu işlemcinin 7 nanometre teknolojisine sahip olacağı ifade ediliyor. Ayrıca henüz kesinleşmemiş olan özelliklere göre telefonda yeni X24 LTE modemi bulunması bekleniyor.

Henüz Galaxy S9 serisi çıkmamışken diğer nesil Galaxy S10 hakkında şuan için bilinenler bunlardan ibaret. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi 2018 kapsamında tanıtılacak olan Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerinin tüm detaylarını ve özelliklerini sizlere aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ