Samsung Galaxy S10'dan bomba sızıntılar! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10'dan bomba sızıntılar!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-14 12:04:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S10 modeline ait yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Son gelen bazı bilgilere göre Samsung'un önümüzdeki yıl çıkaracağı bu cihaz hakkında son derece önemli detaylar ortaya çıktı!

Samsung Galaxy S10'dan bomba sızıntılar!

Twitter'da yapmış olduğu isabetli sızıntılarla gündeme gelen Evan Blass, Galaxy S10 modelinin özelliklerini açıkladı. Samsung, A8s modeli ile birlikte ekrana gömülü kamera tasarımına geçmişti. Bu sayede yeni nesil akıllı telefonlardaki ekran çerçevesini kaldıracak olan bu teknoloji devi, ekran içine gömeceği kamera sensörleri sayesinde ekran-kasa oranını oldukça yüksek seviyelere çıkartacaktır.

Samsung'un Yeni Modelde V Tasarımlı Çentik GörebilirizSamsung'un Yeni Modelde V Tasarımlı Çentik Görebiliriz

Evan Blass konusuna gelecek olursak, aktardığı bilgilere göre Samsung, Geliştiriciler Konferansı'nda tanıtılan Infinity 0 adını verdiği ekran tasarımı ile tüketici karşısına çıkacak. Samsung'da bu ekran tasarımında ekranın ortasına bir delik açarak oraya kamera yerleştirecek. Yepyeni bir kimliğe bürünen Galaxy S serisi yeni bir boyuta taşınacak. Blass ayrıca yeni amiral gemisinde bulunacak olan ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna ait bazı önemli iddialarda da bulundu.

Blass, iddialarında Samsung yeni akıllı telefonlarında Ultrasonik sensörlere yer vereceğini belirtti. Bu sensörler sayesinde çok daha hızlı ve güvenli bir şekilde parmak izi tarayıcısı deneyimi yaşatacak. Bu konu hakkında Samsung, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi hedefliyor. Evan Blass'ın tweeti ise şöyle:

 

Few preliminary Galaxy S10 details:

- "Punch hole" style selfie cam cutout (sounds like Infinity-O display).
- Ultrasonic, in-display FPS
- Three rear cameras (standard/wide/tele)
- One UI over Android Pie — Evan Blass (@evleaks) 13 Kasım 2018



 

 

Kamera özellikleri konusuna da göz atan Blass, yeni amiral gemisinin üç adet arka kameraya sahip olacağını ve yeni özellikler ile beraber geleceğini belirtti. Bu kameraların özellikleri içerisinde, geniş açı, telefoto ve normal kamera bulunuyor. Tahminlerimize göre Samsung, geçtiğimiz aylarda tanıttığı ISOCELL sensörlerini yeni amiral gemisinde kullanacağa benziyor. İlk olarak bu kamera sensörleri MWC 2019 etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy S10 modellerinde kullanılacak. 32 ve 48 Megapiksel çözünürlüklere sahip olacak olan bu sensörler oldukça yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmemize olanak sağlayacak.


Samsung ara yüzü işte böyle olacak!Samsung ara yüzü işte böyle olacak!
Samsung W2019 Sonunda Çalışırken GözüktüSamsung W2019 Sonunda Çalışırken Gözüktü
Samsung'un giyilebilir cihazlarına özel Tidal uygulaması çıktı!Samsung'un giyilebilir cihazlarına özel Tidal uygulaması çıktı!

PAYLAŞ