Samsung Galaxy S10'dan 5G Açıklaması - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10'dan 5G Açıklaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-04 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Resmi olarak Şubat 2019 ile beraber göreceğimiz Samsung’un yeni amiral gemisi ailesi Galaxy S10 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Şirketin yeni model ile sunması beklenilen en önemli özelliği 5G bağlantısı olurken şimdi bu söz konusu özellik hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni Galaxy S10 ailesini dört farklı modelde oluşmuş bir şekilde göreceğiz. Bu serinin en tepe modeli olan Galaxy S10 cihazı 5G desteğine sahip olacak. 5G’li özel modelin 2019 sonlarına doğru satışta olması beklenirken bugün yapılan bir açıklamaya göre şirketin Verizon ile bir ortaklık gerçekleştirdiği ve 5G akıllı telefon modelini 2019’un ilk çeyreği ile beraber satışa sunması bekleniyor. ABD’ye özel olarak yapılan bu açıklamaya göre söz konusu model Galaxy S10 5G modeli olacak.

Galaxy S10 ve 5G Teknolojisi

Samsung Galaxy S10+ Performansı İle Sınırları AşacakSamsung Galaxy S10+ Performansı İle Sınırları Aşacak

Firmanın orta seviyede 5G desteği sunan bir model sunması beklenmiyor. Bu noktada 5G destekli cihazda Snapdragon X50 model bir modem göreceğiz ve bilinenler arasında bu cihazda 12 GB RAM ve 1 TB depolama gibi üst seviye özellikler yer alacak. Diğer yandan cihazın arka yüzeyinin seramik bir kaplamaya sahip olması bekleniyor. Bugün ortaya çıkan başka haberlere göre ise 2019’da Apple’dan 5G destekli bir akıllı telefon modeli görmeyeceğiz. Teknolojik anlamda birçok yeni donanımların yer alması beklenilen Galaxy S10 modelinin en dikkat çekici noktası ise sunacağı 5G teknoloji desteği olacak.

2019’da 5G altyapısının tam anlamıyla hazır olmasıyla rakip şirketlerden bu yönde atılımlar gelmesi bekleniyor. Ancak bir ilk anlamında Samsung’un bu konuda adım attığını göreceğiz. Bu yeni 5G desteği sunan modellerin ilk dönemde pahalı olması ancak yaygınlaştıkça ve 2020 ile beraber fiyatların normale inerek tıpkı 4G gibi 5G’nin yoğun bir şekilde kullanılması bekleniyor.  


Samsung Galaxy S9 için ikinci Android Pie yayınlandıSamsung Galaxy S9 için ikinci Android Pie yayınlandı
Galaxy S10 Plus Canlı Görselleri Ortaya ÇıktıGalaxy S10 Plus Canlı Görselleri Ortaya Çıktı
Çift Kamera Delikli Galaxy S10 Plus SızdırıldıÇift Kamera Delikli Galaxy S10 Plus Sızdırıldı

PAYLAŞ