Samsung Galaxy S10'da müziğin durması sorunu ve çözümü - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10'da müziğin durması sorunu ve çözümü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-15 00:25:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Bu seferki yazımızda Samsung Galaxy S10 modelli akıllı cihazınızda müzik dinlerken müzik akışı otomatik olarak duraklatılıyorsa ya da bağlantının kesilmesi gibi sorunlar ile karşı karşıya geliyorsanız konu ile ilgili yazımızdan faydalanabilirsiniz. Akıllı cihazınızda yer alan bir müzik uygulaması dahi kullanıyor olsanız bile bu sorun ile karşılaşmanız mümkündür. 

Müziğin kendiliğinden durma sorunu

Galaxy S10 modelli akıllı cihazınızda müzik dinleme esnasında müziğin kendiliğinden durması ya da bağlantının kesilmesi gibi sorunlar ile karşı karşıya geliyorsanız bu konu hakkında yazımız size fayda sağlayacaktır. Bu sorunu ortadan kaldırmak için aşağıdaki yöntemleri takip edin.

Galaxy Note 10 Plus, Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, P30 Pro ve OnePlus 7 Pro pil testi karşılaştırmasıGalaxy Note 10 Plus, Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, P30 Pro ve OnePlus 7 Pro pil testi karşılaştırması

Cep telefonunuzu ya da uygulamayı yeniden başlatın

Yaşanan sorunu ortadan kaldırmak için telefonunuzu veya uygulamayı yeniden başlatma yöntemini kullanabilirsiniz. Galaxy S10 müzik akışı esnasında belirli bir uygulama kullanıyorsanız, örneğin Spotify. Uygulama kullanım esnasında duruyorsa, yapmanız gereken ilk yöntem elbette ki uygulamanızı yeniden başlatmak olacak. Bunu yapmak için iki farklı yol deneyebilirsiniz. İlk yöntem Son Uygulamalar tuşunu kullanarak yapılan yöntemdir. Bunun için aşağıdaki adımları takip edin;

- Telefonunuzun ana ekranındaki, Son Uygulamalar yazılım tuşuna tıklayın (Ana ekran düğmesinin solunda üç dikey çizgiye sahip olan).

- Son Uygulamalar ekranı göründüğünde uygulamayı bulmak için sola veya sağa hareket ettirin.

- Daha sonra ise kapatmak için uygulama üzerinde yukarı hareket ettirin. Bu hareket uygulamayı kapatmaya zorlar. Yazılım orada değilse doğrudam tüm uygulamaları yeniden başlatmak için Tümünü kapat düğmesine dokunun.

İkinci yöntem ise Uygulama bilgisi menüsünü kullanarak uygulamayı kapatmaya zorlama yöntemidir. Bu yöntem uygulamayı kapatmaya zorlamanın bir diğer yoludur. Bunu uygulamanın ayarlarının içine girerek gerçekleştireceksiniz. İlk yönteme göre daha uzun bir bir yöntemdir fakat daha faydalı bir yöntem olarak değerlendirilir. Bu yöntem ile uygulamanın ön belleğini temizleyecek ve uygulama içerisinde yaşanan sorunları ortadan kaldıracaksınız. İlk yönteme göre daha etkili olmasının sebebi uygulamanın ön belleğinde yer alan gereksiz dosyaları temizleyerek daha verimli bir kullanım elde ettiğiniz için olacak. Uygulama bilgi menüsünü kullanarak uygulamayı kapatmaya zorlama işlemini aşağıdaki adımları takip ederek gerçekleştirebilirsiniz.

- Bunun için ilk olarak Ayarlar uygulamasını açın.

- Daha sonrasında ise uygulamalar öğesine dokunun.

- Diğer ayarlar simgesine basın.

-Sistem uygulamalarını göster üzerine basın.

- Sorun yaşadığınız uygulamayı bulun ve dokunun.

- Son olarak ise bu uygulamayı Durdurmaya Zorla'ya dokunun.


Samsung Galaxy S10'da battarya ömrü nasıl iyileştirilir?Samsung Galaxy S10'da battarya ömrü nasıl iyileştirilir?
Galaxy S10'da süper yavaş çekim video ipuçlarıGalaxy S10'da süper yavaş çekim video ipuçları

PAYLAŞ