Samsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken Gözüktü - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-07 15:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Resmi olarak 20 Şubat tarihinde lansmanı gerçekleşecek olan Galaxy S10 sersisine yönelik önemli detayları görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise model çalışırken görüntülendi. Galaxy S10 serisinin farklı versiyonlara sahip olarak piyasaya girmesi bekleniyor. Bu noktada serinin en giriş seviyesi modeli olması beklenen Galaxy S10e modeli ise dün itibariyle çalışırken görüntülenmişti. Ancak şimdi ise serinin güçlü cihazları olan Galaxy S10 ve Galaxy S10+ modelleri tekrardan göründü. Modellerin artık neredeyse tüm tasarım detayları belli olurken ön kameranın ekrana entegre bir şekilde geldiğini görüyoruz. Ayrıca yeni görsellere göre parmak izi sensörü de yine ekrana entegre olarak gelecek. Bu noktada optik değil ultrasonik bir sensörün kullanıldığının altı çiziliyor. Bu yeni sensörler ise optik sensörlere göre daha hızlı çalışıyor ve suya karşı dayanıklı oluyor.

Samsung Galaxy S10 Serisi Görüntülendi

Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, "Galaxy Buds" ile tanıştınız mı?

Modellerin çerçeveleri oldukça ince tutulurken arka yüzeye baktığımız zaman yatay bir şekilde bulunan kamera sistemini görüyoruz. Dikey şekilde konumlandırıldığı zaman modele büyük bir batarya alanı ayırılamıyor. Bu yüzden yatay kamera kurulum tiplerinde çok daha fazla pil kapasiteli modeller görmemiz mümkün oluyor. Cihazların birçok farklı varyasyonu olacakken bunlarda fiyat farkı da bulunacak. Başlıca olarak Galaxy S10 Lite modelinin Avrupa’da 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamalı modeli için 779 euro başlangıç fiyat etiketi bulunuyor.

Samsung Galaxy S10 İçin Tanıtım Tarihi Açıklandı

Galaxy S10 modeli ise 929 euro gibi bir fiyat etiketine sahip olacak. Ancak 8 GB RAM ve 512 GB dahili depolamalı versiyona geldiğimizde ise 1179 euro’luk bir fiyatın bulunması bekleniyor. En güçlü model olan Galaxy S10 Plus tarafında ise 6 GB RAM 128 GB depolama için 999 euro ve 8 GB RAM 512 GB’lık model için ise 1199 euro seviyesinde bir ödeme gerçekleştirmek gerekecek.  


Galaxy S10 için iki renk görüldü!Galaxy S10 için iki renk görüldü!
Seramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldüSeramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldü

PAYLAŞ