Samsung Galaxy S10 Serisinde Pil Yüzdesi Nasıl Açılır? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 Serisinde Pil Yüzdesi Nasıl Açılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-23 18:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un yeni modeli Galaxy S10 serisinde pil yüzdesi nasıl açılır sizin için anlatıyoruz.

Samsung Galaxy S10 serisinden bir telefonu eğer yeni aldıysanız ve Samsun Galaxy serisinin ara yüzü ve ayarlarına da alışkın değilseniz muhtemelen ilk merak ettiğiniz ayarlardan piri pil yüzdesini nasıl açacağınız olacak. Samsung Galaxy S10, S10 plus ve S10e'de pil yüzdesini açma ayarları aynıdır. Pil yüzdesini açmak, size günlük kullanımınızda bataryanızın kalan ömrü hakkında bilgilendireceği için önemli bir detaydır. Bu yazımızda Galaxy S10 serisinde S10e'de pil yüzdesini nasıl açabileceğinizi adım adım anlatıyoruz.

Samsung S10'un yüz kilidi güvenlikte sınıfta kaldı!Samsung S10'un yüz kilidi güvenlikte sınıfta kaldı!

Samsung Galaxy S10 Serisinde Pil Yüzdesini Açmak

Telefonu ilk açtığınızda karşınıza Samsung S10 serisinin varsayılan ara yüzü gelir. Bu ara yüzde pil yanında yüzdesi görünmeden yalnızca küçük bir simge olarak gösterilmektedir. Bu size şarj durumunuzla ilgili basit bir ip ucu verse de, özellikle yoğun telefon kullanımına sahipseniz pil ömrünüz hakkında net bir bilgiye ihtiyacınız var demektir. Samsung özelleştirilmiş ayarlarıyla pil yüzdesini kullanıcı istediğine bağlı olarak ekranda gösteriyor. Bunu ayarlamak ise oldukça basit.

Samsung akıllı telefon sektörünün lideri olmakta kararlı!

Adım 1: İlk önce Ayarlar bölümünü açın

Telefonunuzun ayarlar bölümünü açın.  Buradan Bildirimler sekmesine gelin ve Notifications menüsüne girin. Samsung Galaxy S10 serisinde pil yüzdesini açmak için bu adımları izlemek gerekmektedir.

Adım 2: Bildirimleri Seçin

Samsung Galaxy 10S serisinde pil yüzdesini açmanın ikinci adımında bildirimlerden Durum Çucuğu / Satus Bar sekmesini bulmanız gerekmektedir.

Adım 3: 'Durum Çubuğu'nu seçin

Durum seçeneği menüsüne girdikten sonra karşınıza çıkan menüde  "Pil yüzdesini değiştirmeyi göster" seçeneği bulunmaktadır. Galaxy S serisinde pil yüzdesinin görünmesi için bu seçeneği etkinleştirin.

Adım 4: Hepsi Bu Kadar!

Pil yüzdesinin ekranda görünmesini sağlamak işte  bu kadar kolay. Artık bataryanızın ömrü hakkında daha net bir bilgiye sahipsiniz.

Adım 5: Veya farklı bir şekilde yapın, sadece yazın!

Bu adım pil yüzdesini açmak için izleyebileceğiniz bir kısa yoldur. Öncelikle telefonunuzun ayarlarına "Pil yüzdesi" yazmanız gerekmekte. Karşınıza çıkan kısayol sizi direkt olarak pil yüzdesinin anahtar menüsüne yönlendirecektir. Bu menüden yine aynı şekilde "Pil yüzdesini değiştirmeyi göster" ayarını etkinleştirebilirsiniz.
 


Samsung akıllı telefon sektörünün lideri olmakta kararlı!Samsung akıllı telefon sektörünün lideri olmakta kararlı!
Samsung Galaxy S10 Rekorları Altüst EttiSamsung Galaxy S10 Rekorları Altüst Etti

PAYLAŞ