Samsung Galaxy S10 Plus sanıldığından daha ince olabilir - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 Plus sanıldığından daha ince olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-05 10:51:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon sektörünün liderleri arasında olan Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonu olan Samsung Galaxy S10 Plus’ın pili ve ekranı, Samsung Galaxy S9 Plus’tan biraz daha büyük olacağını biliyoruz. Bilmediğimiz konu ise Samsung Galaxy S10 Plus’ın daha ince olup olmayacağı.

Sosyal medya platformu olanTwitter’daki Universelce’ın ifade ettiğine göre Samsung Galaxy S10 Plus’ın yalnızca 7,8 mm kalınlığında olacak Aynı zamanda bu cihaz 4.100 mAh kapasitesine sahip bir pil taşıyacak. Kısaca akıllı telefon, 8,5 mm kalınlığında olan Samsung Galaxy S9 Plus’tan daha ince olacak. Samsung Galaxy S9 Plus’ta ise 3.500 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Size sunduğumuz bu iddia yeni bir iddia değil. Samsung Galaxy S10 Plus’ın 7.8 mm kalınlığını daha önceden pek çok kez duyduk. Bunu daha önceden duyduğumuz aynı kaynak, cihazın pil kapasitesinin 4.100 mAh olacağını da birkaç defa dile getirdi.

Samsung Galaxy S10 Plus Performansı İle Ön Plana ÇıkacakSamsung Galaxy S10 Plus Performansı İle Ön Plana Çıkacak

Cihaz hakkında çıkan bu söylentilerin doğru olup olmadığını bilemiyoruz

Cihazın kalınlığı konusunda çok fazla bilgi mevcut olmadığı için bu bilginin doğru mu yoksa yanlış mı olduğu hakkında şimdilik bir tahmin yürütemeyeceğim. Akıllı telefonun pili 4.000 mAh kapasitede olacağını ifade eden kişilerde mevcut. Fakat sonuç olarak Galaxy S9 Plus’ın pil kapasitesi konusunda daha iddialı olması beklenir.  Pil kapasitesinin nasıl artırılacağını şu an için bilmiyoruz. Bu sebepten ötürü her şeye rağmen size verdiğimiz bu dedikodulara kesin gözüyle bakamıyoruz. Sizinde bakmamanızı tavsiye ediyoruz. 20 Şubat tarihinde Samsung Galaxy S10 Plus cihaz hakkındaki bütün detayları öğreneceğiz.


Samsung Galaxy S10 Plus çalışırken görüntülendiSamsung Galaxy S10 Plus çalışırken görüntülendi
Samsung Galaxy S10 Plus Yeniden GözüktüSamsung Galaxy S10 Plus Yeniden Gözüktü

PAYLAŞ