Samsung Galaxy S10 Plus Performansı İle Ön Plana Çıkacak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 Plus Performansı İle Ön Plana Çıkacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 13:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un uzun zamandır gündemden düşmeyen modellerinden birisi olan Galaxy S10 serisini resmi olarak 20 Şubat tarihi ile beraber göreceğiz. Modele dair detaylar gelmeye devam ederken şimdi ise serinin en güçlü modeli olması beklenen Galaxy S10 Plus’ın performans detayları ve testi ortaya çıktı. Cihazın oldukça güçlü bir model olması beklenirken performans test detayları da bu durumu doğruluyor diyebiliriz. Onlarca sızıntı haberi bulunan Galaxy S10 serisinin tanıtılmasına 1 ay gibi bir süre kalmış durumda. Hala modelin özellikleri ve tasarımına dair detaylar gelmeye devam ederken son olarak serinin uygun fiyatlı modeli olması beklenen Galaxy S10 Lite cihazının Geekbench üzerinde puanları belli olmuştu. Şimdi ise yine Geekbench’te güçlü seri S10 Plus modelinin detaylarını görüyoruz.

Samsung Galaxy S10 Plus Özellikleri

Galaxy S10 Modelinden Yeni BilgilerGalaxy S10 Modelinden Yeni Bilgiler

SM-G975U kod adına sahip olarak gözüken bu yeni Galaxy S10 Plus modeli sadece tasarımı ile değil sunmuş olacağı performans özellikleri ile de ön plana çıkacak. Baktığımız zaman S10 Plus’un tek çekirdek tarafında 3413 gibi bir puan aldığını görüyoruz. Diğer yandan Snapdragon 855 işlemcisinden gücünü alacak olan bu model çok çekirdek tarafında ise 10.256 puan almayı başarıyor. Samsung’un bu sene 10.yılı olacağı için Galaxy S serisinin öne çıkan bir model olması bekleniyor. Yepyeni bir tasarım ile karşımıza çıkacak olan bu modelin 6.44 inçlik Infinity-O ekran tasarımına sahip olması bekleniyor.

Samsung Galaxy S10'un en net görüntüsü ortaya çıktı

Cihazın donanım detaylarına gelecek olursak modelin Snapdragon 855 ve Exynos 9820 işlemcisinden güç alması bekleniyor. Diğer yandan 6 ve 8 GB RAM seçenekleri ile beraber 128 ve 512 GB dahili depolamalı modeller bizleri karşılayacak. Arka yüzeyde üçlü kamera sisteminin bulunması beklenen modelin ön yüzeyinde ise çift kamera görebiliriz. Tüm bu resmi detaylara 20 Şubat ile beraber erişebileceğiz.  


İlgili uygulamalar
Galaxy S9 ve S7 için yeni güncellemeGalaxy S9 ve S7 için yeni güncelleme
Samsung Galaxy S10'un satış fiyatı belli oldu!Samsung Galaxy S10'un satış fiyatı belli oldu!

PAYLAŞ