Samsung Galaxy S10 Plus modeline dair yeni görseller ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 Plus modeline dair yeni görseller ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-04 13:47:43
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung şirketinin yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S10 Plus modeline dair yeni görseller ortaya çıktı. Görsellerin yanı sıra 360 derecelik video ve Galaxy S10 Plus'a dair bazı bilgiler de bu sızıntılar arasında yerini aldı.

Samsung Galaxu S10 Plus tasarımı ortaya çıktı

Samsung dünyanın en iyi akıllı telefon üreticisi olsa da son zamanlarda yaşanan bazı olaylardan dolayı pazarlardaki payının düşüşüne sebep oldu. Bunun önemli nedenlerinden birisi olarak OnePlus, Huawei ve Xiaomi gibi şirketler Avrupa pazarlarında yükselişe geçmesidir. Bu Çinli şirketlerin ürettikleri fiyat/performans telefonları hem ülkemizde hem de dünyanın birçok yerinde tüketicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Ayrıca çıktıkları ilk günden bu yana sürekli olarak yüksek satışlara imza atan Çinli üreticilerin telefonları dünya devlerini geri düşürmeye başladı. Bu devler arasında Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung'da bulunuyor. Çinli üreticiler hem Samsung gibi telefonlar üretip hem de ucuza sattıklarından dolayı Samsung şirketine bela oluyorlar. Ayrıca Samsung telefonlarından ucuza satmalarına rağmen birçok yeni teknolojik özellik ve donanım üretiyorlar. Bu sayede rekabeti farklı boyutlara taşıyorlar.

Samsung Galaxy S10 ailesine ait kamera bilgileri ortaya çıktı!Samsung Galaxy S10 ailesine ait kamera bilgileri ortaya çıktı!

Fakat Samsung şirketi sadece telefon üretmiyor. Samsung, dünyanın en önemli ekran tedarikçilerinin başında bulunuyor. Güney Koreli şirket, yeni amiral gemisine dair bazı bilgiler verdi. Yeni amiral gemisi olacak olan Samsung Galaxy S10 Plus modeli içerisinde en son ekran teknolojisinin kullanılacağı belirtildi. Sızıntılara bakılırsa bu ekran modelinin Super AMOLED QHD+ olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca cihaz çift ön kamera barındıracak şekilde oval bir deliğe sahip olacak. Galaxy S10 Plus, 6.44 inç boyutlarında geleceği de bildirildi. Amiral gemisi çift ön kameranın yanı sıra arka kısımda tam üç adet kamera kullanacak. Üst kısımda SIM tepsisi ve mikrofon desteği bulunurken alt tarafta 3.5mm kulaklık girişi, hoparlör ızgarası ve USB Tip-C portu bulunduracak. Sızıntılara göre telefon ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip olacak ve yüz tanıma ile kilit açma özelliği bulunduracak. Cihazın arka paneli gümüş ve mavi degrade renk kaplaması ile birlikte gelecek. Bu renk kaplaması sayesinde oldukça şık bir şekilde gözükmeyi başaracak. 


Samsung, Pazar Payında GeriliyorSamsung, Pazar Payında Geriliyor
Samsung Galaxy S10+ Performansı İle Sınırları AşacakSamsung Galaxy S10+ Performansı İle Sınırları Aşacak
Samsung 860 QVO SSD Türkiye Fiyatı Belli OlduSamsung 860 QVO SSD Türkiye Fiyatı Belli Oldu

PAYLAŞ