Samsung, Galaxy S10 Plus İçin İlk Güncellemeyi Yayınladı - Haberler - indir.com

Samsung, Galaxy S10 Plus İçin İlk Güncellemeyi Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-27 16:35:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Samsung akıllı cihazlarını titizlikle güçlendirmeye devam ediyor. Amiral gemilerinden biri olarak karşımıza çıkan S10 Plus için Samsung ilk güncellemeyi yayınladı. San Francisco da geçtiğimiz günlerde düzenlenen Unpacked 2019 etkinliğinde görücüye sunulan Galaxy S10 Plus için yepyeni ve ilk güncelleme yayınlandı. Etkinliğin göz dolduran tasarımı her geçen gün daha da etkili bir şekilde piyasada yerini almaya devam ediyor. Akıllı cihazların son derece gelişmiş düzeyde olduğu bu zamanlarda kullanıcılar her zaman daha fazlasını ve etkili olanını bekliyor. Bu durumu göz önünde bulunduran teknoloji devi Samsung S10 Plus ve yeni güncellemesi ile kullanıcıları tatmin edecek gibi gözüküyor. 

Seramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldüSeramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldü

S10 Plus için ilk güncelleme geldi

Tanıtılmasının kısa süre sonra yeni güncellemesi ile gündem olmayı başaran Samsung Galaxy S10 Plus kullanıcılarını sevindirecek özelliklerle karşımıza çıkacak. Güncellemenin içeriğinde ise çeşitli hata düzenlemeleri ve bununla beraber performans iyileştirmeleri söz konusu olacak. Bunların yanı sıra aynı zamanda Facebook, Instagram, Netflix ve Google Haritalar gibi uygulamalar içerisinde yaşanan bir takım sıkıntılar bugün gelen güncellemeler ile giderilecek. Böylelikle kusursuz bir kullanım elde edeceksiniz. 

Güncelleme şu an için ülkemizde yok. Fransa ve Hollanda gibi Avrupa ülkelerinde yayınlanmaya başlayan güncellemenin yakın zamanda ülkemizde de yayınlanması bekleniyor. Gelen güncelleme ile S10 Plus cihazınızı sorunsuz bir şekilde kullanabileceksiniz. 496,25 MB boyutuna sahip olan güncelleme ile kameranın stebilizasyon özelliği var olandan daha da gelişmiş bir pozisyonda olacak, parmak izi tanımlama sensörü çok daha hassas çalışacak, bixby adında olan tuş yeni işlevler ile karşımıza çıkacak. Tüm bunları yeni gelen güncelleme ile elde edebilirsiniz. 

Galaxy S10 Plus akıllı cihazının özellikleri 

S10 Plus, 6.4 inç büyülüğünde Quad HD+ çözünürlük ile karşımıza çıkarken 19:9 ekran boyutuna sahiptir. Bu eşsiz amiral gemisi gücünü 8nm fabrikasyon süreci ile üretime başlanan ve sekiz çekirdekli üst düzey seviyeye sahip Exynos 9820 işlemciden alıyor. Her adımında titizlikle çalışılan S10 Plus şık tasarımı ve özellikleri ile kullanıcılarına eşsiz bir kullanım sunacak. 

Tüm bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda 8GB RAM özelliğine sahip olan S10 Plus, 128 GB ve 512 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği sunuyor. Böylelikle cihazınızda her hangi bir depolama sorunu yaşamayacaksınız. Bu depolama alanının yanı sıra aynı zamanda 512 GB'a kadar microSD kart desteği sunan amiral gemisinin arka tarafında üç farklı işlevli kamera bulunurken ön yüzünde ise gömülü halde olan iki farklı işlevli kamera olacak. Bu eşsiz akıllı cihaz, ana kamerasında diyaframı f/1.5 ile f/2.4 arasında değişebilen geniş açıya sahip olurken, 12 MP çözünürlüğünde f/2.4 telefoto ve 16 MP çözünürlüğünde f/2.2 ultra geniş açılı kamera özelliklerini taşıyacak. Akıllı cihazın ön yüzünde yer alan ana kamera ise 10 Megapiksellik f/1.9 diyaframa sahip olacak, ikinci kamera ise,  8 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılama için kullanılabilir düzeyde olacak. 


Samsung Galaxy S10 Plus sanıldığından daha ince olabilirSamsung Galaxy S10 Plus sanıldığından daha ince olabilir
Samsung Galaxy S10 Plus modeline dair yeni görseller ortaya çıktıSamsung Galaxy S10 Plus modeline dair yeni görseller ortaya çıktı
Samsung Galaxy S10 Plus Performansı İle Ön Plana ÇıkacakSamsung Galaxy S10 Plus Performansı İle Ön Plana Çıkacak

PAYLAŞ