Samsung Galaxy S10 Parçalarına Ayrıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 Parçalarına Ayrıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-06 15:05:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Henüz yaklaşık olarak 10 gün önce tanıtılan olan Güney Koreli şirket Samsung’un amiral gemisi cihazı olan Galaxy S10 modeli parçalarına ayrıldı. Donanımsal teknoloji tarafında bilinen ve yetenekli isim olan ünlü YouTuber JerryRigEverthing tarafından son konuk Galaxy S10 oldu ve cihaz tüm parçalarına ayrıldı. Samsung’un en yeni teknolojilere sahip olan Galaxy S10 modeli tanıtım ile beraber gerek yenilikçi tasarımı gerekse donanım özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayan bir model olmuştu. YouTube kanallarından olan JerryRigEverthing, sökme videoları ile en ünlü isim olarak biliniyor. Her türlü yeni akıllı telefon modelinin sökme videolarını çeken bu isim şimdi ise sıradaki konuğu olarak Galaxy S10 modelini baz aldı.

Samsung Galaxy S10 Parçalarına Ayrıldı

Bu yeni videosunda oldukça detaylı bir iş gerçekleştiren Jerry, dikkatli bir şekilde Galaxy S10 modelinin tüm detayları parçalarını ayırdı. Arka kapağı yine her modelde yaptığı gibi ısıtarak açarak işe başlayan Jerry, daha sonra kablosuz şarj için geliştirilmiş olan donanım parçasına erişti. Hemen ardında ise anakart ve batarya yer alırken ana karta entegre olarak şarj ve mikrofon girişlerinin de tek parça olduğu gözüküyor. Bu noktada mdelin şarj ve mikrofon soketi arızalanma durumunda ucuz olmayacak bir onarım bedelinin ortaya çıkması bekleniyor. Bu gibi noktalarda ise ana kart değişikliğine kadar büyük çaplı onarımların servis tarafından yapılacağı düşünülüyor.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Türkiye güncellemesi geldi!Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Türkiye güncellemesi geldi!

Huawei'den Samsung Galaxy S10 Göndermesi Yapıldı

Kulaklık girişi ve titreşim motorunu ayrı bir şekilde konumlandıran Samsung, ön ve arka kameraları da yine ana karta entegre etmiş durumda. Ana kartın hemen altında ise ısı borusu ile yapılan soğutma sistemi bizleri karşılıyor. Bu cihazda yer alana ısı borusunun ise daha gelişmiş bir buhar hazneli sisteme sahip olduğu ve Galaxy S9 modeline göre çok daha gelişmiş olduğu belirtiliyor. Parmak izi tarafında ise gerekli alana erişmek için ekranı alüminyum çerçeveden soyutlamak gerekiyor. Daha sonra ince ve küçük tasarıma sahip ultrasonik parmak izi tarayıcısı karşımıza çıkıyor. YouTube’un tüm bu detaylı çalışmalarını yukarıdaki video bağlantısı üzerinden izleyebilirsiniz.


Samsung, Galaxy S10 Plus İçin İlk Güncellemeyi YayınladıSamsung, Galaxy S10 Plus İçin İlk Güncellemeyi Yayınladı
Galaxy S10'un parmak izi sensörü ne kadar dayanıklı?Galaxy S10'un parmak izi sensörü ne kadar dayanıklı?

PAYLAŞ