Samsung Galaxy S10 Modelinin Kamera Animasyonu Görüntülendi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 Modelinin Kamera Animasyonu Görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-21 10:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Samsung'un kısa bir süre sonrasında kullanıcılarına sunacağı yeni amiral gemisi olan S10 modeli hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. S10 modelinin Infinity-0 ekran tasarıma sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Bu ekran tasarımını bilmeyenler için hemen anlatalım; ekran tasarımında bir delik bulunuyor. Bu delik sayesinde ön kamera ekrana gömülü bir şekilde gelebiliyor. Son gelen bilgilere göre bu kameranın animasyonu ortaya çıktı. 

Samsung Galaxy A60, Nisan ayında tanıtılacak

Samsung Galaxy A90 Özellikleri Ortaya ÇıktıSamsung Galaxy A90 Özellikleri Ortaya Çıktı

Galaxy S10'un Kamera Animasyonu Ortaya Çıktı

Samsung şirketinin ilerleyen zamanlarda kullanıcılarına sunacağı Galaxy S10 modeli hakkında bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Infinity-0 ekran tasarıma sahip olacak olan bu akıllı telefonun kamerasının bir animasyonu bulunuyormuş. S10 serisi ile birlikte birçok yeniliği de beraberinde getirecek olan Samsung'un Infinity-0 ekran tasarımı kullanan ilk modelinin S10 modeli olması beklenirken A8s modelinde daha önce kullanıldı. 

Kamerası ile dikkat çeken ve Infinity-0 ekran tasarıma sahip olacak olan telefonları ile Samsung, kullanıcılarına çok daha iyi bir deneyim sunacak. Bu telefonların sunacağı en havalı özellik ise, kameraya yakın bölümden ekranı aşağı kaydırdığınızda kamera açılabiliyor olması. Ayrıca kameranın açılış animasyonu da bulunuyor. Bu animasyonunda gerçekten çok ilgi çekici olduğunu ve güzel olduğunu belirtmeliyiz. A8s modelinde de yer verilmiş olan bu efekt, önümüzdeki ay tanıtılacak olan S10 ve S10 Plus modelleri içerisinde de yer alacak. Bu modellerde tek fark kameranın konumu olacak. A8s modelinde ekranın sol üst köşesinde yer alan kamera S10 serisinde ekranın sağ üst kısmında yer alacak. Ekrana iki kez dokunduğunuzda ise ekran görüntüsü alacak. Bunun gibi de birçok yeni özelliğin, yeni amiral gemileri içerisinde kullanılması bekleniyor. 


Samsung'un fiyat performans olacak Galaxy A40'ın Geekbench skoruSamsung'un fiyat performans olacak Galaxy A40'ın Geekbench skoru
Samsung Galaxy M20 nasıl olacak?Samsung Galaxy M20 nasıl olacak?
Samsung Galaxy S10 alesi hakkında çok ilginç bilgi!Samsung Galaxy S10 alesi hakkında çok ilginç bilgi!

PAYLAŞ