Samsung Galaxy S10 mart ayında satışa sunulabilir - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 mart ayında satışa sunulabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-20 16:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

20 Şubat’ta San Francisco’da düzenlenecek Unpacked Etkinliği'nde tanıtılmasına artık kesin gözüyle bakılan Samsung Galaxy S10, tanıtım etkinliğinin tarihinin açıklanmasının ardından gözler cihazların raflardaki yerlerini alacakları tarihe çevrildi.

Bugünden itibaren çıkan haberler, Samsung Galaxy S10 serisinin yolunu gözleyenlerin, tanıtım etkinliğinden kısa bir sürenin ardından sona ereceğini bize sunmuş oluyor. Firmaya yakın kaynaklardan elde ettiğimiz bilgilere göre, Samsung Galaxy S10 serisi,cihazlar mart ayının 2. haftası akıllı telefon pazarında boy göstermeye başlayacak. 2019 20 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan tanıtım etkinliğini hemen ardından Samsung'un Galaxy S10 serisi akıllı telefonlarını ön satışa çıkarması bekleniliyor. Aynı zamanda akıllı telefonların sevkiyatına ve fiziksel satışına başlanacak tarih olarak 10 Mart Cuma günü olarak düşünülüyor. Akıllı telefon üreticilerine göre cuma yeni bir akıllı telefonu pazara sürmek için en ideal gün olarak tayin ediliyor. Bu sebepten ötürü Samsung'un böyle bir günü seçmesine şaşırmamak gerekiyor. 

Samsung Galaxy S10 Lite Snapdragon 855 ile GelebilirSamsung Galaxy S10 Lite Snapdragon 855 ile Gelebilir

Samsung Galaxy S10'un en net görüntüsü ortaya çıktı 

1 TB depolama alanına sahip 

Standart modellerde piyasaya süren Samsung, Samsung Galaxy S10 serisinin yanı sıra aynı zamanda Plus ve Lite versiyonların bulunması da beklentiler arasında. Tüm bu durumların dışında aynı zamanda bir de Edge virsiyonun çıkacağına dair söylentiler bazı sızıntı siteleri tarafından ifade ediliyor. Samsung'un S10 serisinin bazı modellerinde ön kamerayı ekranda mevcut olan deliğe yerleştirmesi ve aynı zamanda parmak izi tarayıcısının da çıkabileceği söylentiler arasında yerini alıyor. 1 TB depolama alanına sahip bir versiyonunun çıkabileceği söylenen cihazda, aynı zamanda Qualcomm Snapdragon 855 ve Exynos 9820 işlemci seçenekleri bulunması bekleniyor. 

 


Katlanabilir Galaxy ve Galaxy S10 5G Pil Değerleri Belli OlduKatlanabilir Galaxy ve Galaxy S10 5G Pil Değerleri Belli Oldu
Samsung Galaxy S10 İçin Tanıtım Tarihi AçıklandıSamsung Galaxy S10 İçin Tanıtım Tarihi Açıklandı

PAYLAŞ