Samsung Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite ne zaman gelecek? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite ne zaman gelecek?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-24 19:29:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Samsung’un merakla beklenen Galaxy S10 Lite ve Galaxy Note 10 Lite’ın ne zaman tanıtılacağına dair yeni sızıntılar gündeme geldi!

Sağlam kaynaklardan gelen bilgilere göre ülkemizde de merakla beklenen Samsung Galaxy S10 Lite ve Samsung Galaxy Note 10 Lite’ın CES 2020 kapsamında önümüzdeki ay tanıtılacak. Eğer kaynaklardan gelen haberler doğruysa görünüşe göre Samsung bu modellerin tanıtımını Galaxy S11 etkinliğine bırakarak kullanıcıyı daha da meraklandırmak istemiyor. Tasarım açısından oldukça şık olan bu cihazlar Samsung’un sevilen S10 ve Note 10 serilerine de bütçe dostu bir seçenek sağlıyor. Türkiye’de de satışa sunulması beklenen cihazların ardından şirketin Şubat ayında düzenleyeceği Galaxy S11 etkinliğinde, Galaxy Fold 2 ile birlikte dört farklı cihaz tanıtması bekleniyor.

Samsung 108 MP kamera özellikleri detaylarını paylaştıSamsung 108 MP kamera özellikleri detaylarını paylaştı

Samsung Galaxy Note 10 Lite özellikleri

Basın görselleri sızdı! Merak edilen Samsung Galaxy Note 10 Lite özellikleri!

Galaxy Note 10 ailesinin bütçe dostu versiyonu olarak pazara giriş yapacak Galaxy Note 10 Lite 6.7 inçlik ekran boyuna ve Full HD+ çözünürlüğe sahip olan AMOLED ekrana sahip. Gücünü Exynos 9810 işlemci yongasından alan cihaz 6 GB TAM ve 128 GB’lık arttırılabilir dahili depolama kapasitesine sahip olacak. Arka panelinde üçlü kamera kurulumuna sahip olan Galaxy Note 10 Lite 12 Megapiksel çözünürlüğünde diyafram aralığı f/ 1.7 olan ana kameraya, 12 Megapiksel çözünürlüğünde diyafram aralığı f/2.2 olan ultra geniş açılı bir kameraya ve 12 Megapiksel çözünürlüğünde f/.24 diyafram aralığına sahip olan bir telefoto kameraya ev sahipliği yapıyor. Kullanıcılarına 2x zoom kareler çekme olanağı tanıyan cihaz 4K çözünürlükte 60 kare video çekebilme özelliğine de sahip. 4.500 mAh’lık güçlü bir batarya kapasitesine sahip olan Galaxy Note 10 Lite 25 W’luk hızlı şarj desteği de sunuyor. Cihazın pil gücü olarak Galaxy Note 10 modelinden 200 mAh yukarıda olduğunu belirtmekte de fayda var. Gelişmiş S Pen desteğine de sahip olan cihaz kutusundan Android 10 ve One UI 2.0 ile çıkıyor.

Samsung Galaxy S10 Lite özellikleri

Galaxy S10 Lite özellikleri ve merakla beklenilen fiyatı sızdı

Samsung’un bir diğer bütçe dostu amiral gemisi olarak tanımlanan Galaxy S10 Lite 6.7 inç ekran boyutuna ve Full HD+ çözünürlüğe sahip olan SUPER AMOLED ekrana sahip. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemci yongasından alan cihaz kullanıcılarına ekran ve grafik performansı açısından yüksek bir deneyim sunuyor. 8 GB RAM desteği ve 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan cihazın depolama kapasitesi microSD kart ile 1 TB’ kadar arttırılabilir. Arka panelinde üçlü kamera sistemine ev sahipliği yapan cihazın ana kamerası f/2.0 diyafram aralığına ve 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Buna ek olarak da 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip ultra geniş açılı kamera ve 5 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan bir makro kamera ile cihazın kamera performansı iyice güçlendirilmiş. Ön ekranında 32 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan selife kamerasına ev sahipliği yapan Galaxy Note 10 Lite 4.500 mAh değerindeki güçlü pil kapasitesine ve 25 W’luk hızlı şarj desteğine sahip. Cihaz kutusundan Android 10 tabanlı olarak One UI 2.0 arayüzü ile çıkıyor.

 


Samsung Galaxy A71'in Avrupa fiyatı ortaya çıktıSamsung Galaxy A71'in Avrupa fiyatı ortaya çıktı
Samsung ve Apple'ın radyasyon sınırını aştığı tespit edildiSamsung ve Apple'ın radyasyon sınırını aştığı tespit edildi

PAYLAŞ