Samsung Galaxy S10 Lite Snapdragon 855 ile Gelebilir - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 Lite Snapdragon 855 ile Gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-05 18:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni nesil amiral gemisi modellerini görmemize az bir zaman kala cihazlara dair sızıntılar görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise serinin giriş seviyesi modeli olarak nitelendirilen Galaxy S10 Lite için bile güçlü bir işlemcinin bizleri karşılaması bekleniyor. 2019 yılına girmemiz ile beraber üretici markalardan yeni hamleler görmeye devam edeceğiz. Sızıntıları ile bilinen Twitter kullanıcısı olan Universe’e göre S10 Lite modelinde tıpkı güçlü versiyon da olduğu gibi Snapdragon 855 işlemcisinin yer alması bekleniyor. Snapdragon olmayan versiyonlarda ise büyük bir ihtimalle Exynos 9820 işlemcisinin güç vermesi bekleniyor.

Samsung Galaxy S10 Lite Detayları

Galaxy S10'un kamera halkası özel efektler ile beraber gösterilecekGalaxy S10'un kamera halkası özel efektler ile beraber gösterilecek

Henüz bir sızıntı paylaşımı olurken, bu kapsamda gerçekleşirse yeni serinin en düşük modelinde bile güçlü bir işlemci bizleri karşılamış olacak. Ancak giriş seviyesi bu modelin Plus serisine göre olan tarafta ise kamera ve ekran noktasında daha düşük seviyeler kullanması bekleniyor. Bu noktada Samsung’un tıpkı Apple’ın iPhone XR hamlesi gibi aynı güçlü işlemciyi kullanarak ekran ve kamera tarafında kırpmaya gitmesi bekleniyor. Tanıtım tarihi yaklaştıkça Şubat ayına az bir zaman kala bu yeni S10 ve S10 Lite serileri hakkında sızıntılarında artması bekleniyor. Galaxy S10 Lite’ın işlemci detayı haricinde modelin oldukça ince çerçeveler ile 4000 mAh’lik bir bataryayla sunulması bekleniyor.

Samsung Galaxy S10'un en net görüntüsü ortaya çıktı

Söylentilere göre ise Galaxy S10 Lite modelini 5.8 inç, standart Galaxy S10 modelini 6.1 inç ve serinin en pahalı ve güçlü modeli olacak olan Galaxy S10 Plus modelini ise 6.4 inç bir ekranla göreceğiz. Fiyat noktasında ise serinin en uygun fiyatlı modeli olarak 650-700 dolar fiyat etiketleriyle Galaxy S10 Lite cihazını göreceğiz. Bakalım Samsung, Şubat’ta gerçekleşecek olan etkinlikte bizlere neler sunacak göreceğiz.


Galaxy S10 Plus Ekran Tasarımı SızdırıldıGalaxy S10 Plus Ekran Tasarımı Sızdırıldı
Galaxy S10 Lite Net Şekilde GözüktüGalaxy S10 Lite Net Şekilde Gözüktü
Evan Blass'tan En Net Galaxy S10 Paylaşımı GeldiEvan Blass'tan En Net Galaxy S10 Paylaşımı Geldi

PAYLAŞ