Samsung Galaxy S10 Lite özellikleri - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 Lite özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-08 22:50:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

CES 2020 ürünleri sırayla tanıtılmaya devam ediliyor. Güney Koreli Samsung cephesinden Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite modellerinin geleceği bir süredir biliniyordu. Galaxy Note 10 Lite sonrasında şimdi ise Galaxy S10 Lite modeli tanıtıldı. Samsung’un amiral gemisi serisi olan Galaxy S10 ailesinin en düşük fiyatlı modeli olması beklenen Lite sürümü, daha kırpılmış özelliklere sahip olarak geliyor. Samsung’un uzun süredir söz vermiş olduğu bu model 6.7 inçlik ekran boyutu ve Full HD+ çözünürlüğü ile tanıtıldı. Bu ekran paneli Super AMOLED olarak belirlenirken, ekran yüzeyinde delikli bir ön kamera modülü barındırarak geliyor. Delikli kamera sisteminin ise ekranın üst kısmında ortalanmış olarak geldiğini görüyoruz.

Samsung Galaxy S10 Lite özellikleri

Galaxy Note 10 ailesine Android 10 güncellemesi geldiGalaxy Note 10 ailesine Android 10 güncellemesi geldi

Galaxy S10 serisinin bu yeni üyesi S10 Lite modelinin işlemci tarafından Snapdragon 855 modelini kullandığını görüyoruz. Amiral gemisi seviyesinde işlemciye sahip olan bu model depolama ve RAM tarafında ise 6 / 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olarak geliyor. Bu modelde Note 10 Lite cihazı gibi microSD kart desteği ile 1 TB’a kadar yükseltilebiliyor. Galaxy S10 Lite’ın kamera tarafında ise arkada üçlü önde ise tekli bir kamera kullanılıyor. Arka yüzeydeki kameraların ana kamera olanı 48 megapiksel çözünürlük F2.0 diyafram değerine sahip olarak geliyor.

Bu kameraya ek olarak ise ultra geniş açılı kamera ve makro kamerayı görüyoruz. Ultra geniş açılı kamera F2.2 diyafram 12 megapiksel olurken makro kamera ise F2.4 ve 5 megapiksel seviyesinde geliyor. Cihazın ön yüzeyinde ise 32 megapiksellik F2.2 diyafram bir kamera görüyoruz. Ekran altı parmak izi tarayıcısına sahip olan model ayrıca yüz tanıma özelliğiyle de geliyor. Batarya tarafında modelin 4500 mAh’lik bir pil ile geldiği gözüküyor.


Samsung Galaxy Book Flex Alpha tanıtıldıSamsung Galaxy Book Flex Alpha tanıtıldı
Samsung Galaxy S20 tanıtım tarihi belli oldu!Samsung Galaxy S20 tanıtım tarihi belli oldu!

PAYLAŞ