Samsung Galaxy S10 ile şarj paylaşımı yapılabilir - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 ile şarj paylaşımı yapılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-28 14:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Samaung Galaxy S10’a dair yeni çıkan bir sızıntıda, tıpkı Huawei Mate 20 Pro gibi şarj paylaşımı yapılabileceği ortaya çıktı.

Tanıtımına oldukça kısa bir süre kalan Galaxy S10’a dair yaşanan sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Neredeyse her iki güne bir, Galaxy S10 serisi ile ilgili yeni bir sızıntı haberine uyanıyoruz. Merakla beklenen cihaza dair bugüne dek pek çok teknik bilgi ve tasarımını ortaya koyan görseller sızdırıldı. Şubat’ın sonlarına doğru tanıtılması beklenen, Samsung yeni amiral gemileri S10 serisine dair, şimdi yeni bir bilgi sızıntısı daha gündeme geldi. Samsung, Huawei Mate 20 Pro’da sunulan bir özelliği getirebilir. Elde edilen bilgilere bakılırsa, Samsung Galaxy S10 cihazınızdan şarj paylaşımı yapabileceksiniz.  

Galaxy S10'da kripto para cüzdanı olabilirGalaxy S10'da kripto para cüzdanı olabilir

Samsung Galaxy S10, şarj paylaşımı özelliği ile dikkat çekebilir

Huawei’nin geçtiğimiz yılın Sonbahar aylarında piyasaya sürdüğü amiral gemisi Huawei Mate 20 Pro’da, şarj paylaşımı özelliği de sunulmuştu. Bu özellik kullanıcıların beğendiği bir özellik olsa da çok fazla ses getirmeyi başaramadı. Şimdi, aynı özellik üzerinden Huawei’nin en büyük rakiplerinden Samsung da şansını denemeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Samsung’un 20 Şubat’ta tanıtacağı bilinen yeni amiral gemisi Galaxy S10’da, şarj paylaşma özelliği yer alabileceği bilgisi sızdırıldı.

İlk olarak Huawei Mate 20 Pro’da gördüğümüz şarj paylaşma özelliği, hayat kurtarıcı bir özellik olarak görülmüş ve ilgi çekmişti. Sonrasında istediği sükseyi yakalayamayan özellikten, Samsung faydalanacak gibi görünüyor. Bu bilgiye, amiral gemilerinin tanıtılacağı etkinlikte dağıtılacak olan kumandanın görselinin sızdırılmasıyla ulaşıldı. Kumanda da yer alan düğmelerin işlevine bakarsak, en üstte bulunan ilk düğme tanıtım videosunu oynatıyor. İkinci düğme, sinematik ekranını gösteriyor, üçüncü düğme parmak izi tarayıcısını anlatan videoyu açıyor, dördüncü düğme Galaxy S10 bazı modellerinde yer alacak üçlü kamera kurulumuna odaklanan bir videoyu başlatıyor. Son olarak beşinci düğme de şarj paylaşımı bir diğer adıyla kablosuz ters şarj ile ilgili videoyu başlatıyor.

Samsung’un şarj paylaşma özelliği Mate 20 Pro’dan 2 kat daha hızlı olacak

Yeni özelliğin isminin “Powershare” olacağı da sızıntılar arasında.  Şarj paylaşma özelliğinin, Huawei Mate 20 Pro’daki halinden 2 kat daha hızlı olması bekleniyor. Cihazların bataryasına dair elde edilen son sızıntıları da hatırlarsak, Galaxy S10E 3500mAh batarya, Galaxy S10 4100mAh batarya ve Galaxy S10 Plus 5000mAh batarya gücüne sahip olacak. Bu da başka cihazların şarj edilmesi için yeterli bir güç olarak görülüyor. Tüm bu bilgilerin doğruluğunu, 20 Şubat’ta düzenlenecek olan etkinlik sonrasında öğreneceğiz.


Galaxy S10'un tüm detayları ile en net fotoğrafı görüldüGalaxy S10'un tüm detayları ile en net fotoğrafı görüldü
Galaxy S10'a ilginç CEO müdahalesi!Galaxy S10'a ilginç CEO müdahalesi!

PAYLAŞ