Samsung Galaxy S10 İle İlgili Detaylar - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 İle İlgili Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-16 10:50:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung akıllı telefon ailesine bir yenisini eklemek için çalışıyor. Samsung'un yeni amiral gemi adayı S10 nasıl olacak sorusuna yanıt veriyoruz; 

Cihazda Ne Tür Parmak İzi Okuyucu Olacak?

Galaxy Note 9'un ekran-altı parmak izi sensörüyle geleceğine dair bilgiler mevcut. Ancak bu raporların çoğu çelişkili yani tam net değil. Samsung kendi parmak izi sensörü'nü kullandığı için bu zor olmayacak gibi görünsede aslında pek kolay sayılmaz diyebiliriz.

Ekran altı parmak izi sensörleri, ekranın altına yansıyan parmak izlerini görüntüleyen bir optik sensör ile çalışıyor. Sensörler parmağa ultrasonik dalgalar gönderiyor ve bu dalgaların bir kısmı sensöre geri dönüyor. Geri gönderilen dalgalar, parmağa özel girinti ve çıkıntıları hatta 3 boyutlu modellemesini bile cihaza iletiyor ve cihaz sizin önceki tanımlanmış izinizle bunları karşılaştırıyor daha sonra kilidi açıyor. Bunların hepsi sadece 2 saniyede gerçekleşiyor. Samsung bu teknolojiyi sadece telefonlarında değil ev ve ofis cihazlarında'da kullanmayı planlıyor. Galaxy S10 hakkında kesin konuşmak için henüz erken çünkü ortada şuanda bir bilgi veya iddia bile yok.





PAYLAŞ