Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık,

Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, "Galaxy Buds" ile tanıştınız mı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-07 11:55:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon sektörünün öncüleri arasında olan Samsung, kablosuz kulaklıklara geçiş yapmak için hazırlanıyor. Güney Kore menşei olan şirket bundan böyle kablosuz şarj özelliği olacak.

Şirketin şu anki gözdesi olan Samsung Galasy S10’nun tanıtımına çok az bir zaman dilimi kaldı. Yeni ortaya çıkan ve bir hayli gerçek görünen bir görsele göre yeni Samsung Galaxy Buds isimli kulaklılar kablosuz bir şekilde piyasaya girecek. Bahsi geçen kulaklıkların gerçek anlamda kablosuz bir şekilde şarj özelliği de mevcut olacak. Görselde gördüğümüz kulaklıkların bir Samsung Galaxy S10 Plus üzerinde durduğu tahmin ediliyor. Aynı zamanda Samsung Galaxy S10’ların renk seçenekleri arasında beyaz renk seçeneğinde olduğu tahmin ediliyor.

Logitech yeni kulaklık serisini oyunculara duyurduLogitech yeni kulaklık serisini oyunculara duyurdu

Kulaklığın fiyatı ne kadar?

Görsele bakıldığı zaman kulaklıların duruşu, akıllı telefonun kulaklıkları kablosuz olarak şarj edebildiğini bizlere sunuyor. Akıllı telefon sektörünün devlerinden olan Samsung’un Galaxy S10 serisinin kablosuz kulaklıları şarj edebildikleri söylentileri daha önceden de gündemimize gelmişti. Öte yandan Samsung’un tersine şarj özelliğini Huawei Mate 20 Pro cihazına oldukça benzerlik gösteriyor. Samsung’un bahsi geçen bu özelliğin yeni akıllı telefonu olan Galaxy S10 serisinde 3 telefonda da olması bekleniyor. Samsung Galaxy S10 serisinin ve aynı zamanda diğer cihazlarla beraber piyasaya gelmesi beklenen bu kablosuz kulaklıkların fiyatına gelecek olursak 149 Euro olduğunun altını çizelim. Bu fiyat kesin olmamakla beraber 3 aşağı 5 yukarı bu skalada olacak. Tüm bunların dışında Samsung kulaklıkların daha fazla özellik ile kullanıcılara ulaşması bekleniyor.


Kulaklık nasıl temizlenir?Kulaklık nasıl temizlenir?
Louis Vuitton kablosuz kulaklığı ile araba sattıracak!Louis Vuitton kablosuz kulaklığı ile araba sattıracak!

PAYLAŞ