Samsung Galaxy S10 İçin Tanıtım Tarihi Açıklandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 İçin Tanıtım Tarihi Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-11 20:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yılın belki de en çok beklenen modellerinden birisi olan Galaxy S10 serisini 2019’da The Next Galaxy etkinliği kapsamında göreceğiz. Her yıl CES ve MWC gibi etkinliklerin yanı sıra Samsung’un amiral gemisi modellerini tanıttığı The Next Galaxy etkinliği bulunuyor. Şimdi ise merakla beklenen bu etkinliğin tanıtım tarihi ve tanıtım merkezi belli oldu. Akıllı telefon pazarının en fazla sevkiyat gerçekleştiren ve pazarda zirve konumda bulunan markası Samsung’un yeni nesil Galaxy S10 serisi hakkında bir süredir sızıntılar aktarmaya devam ediyoruz. Şimdi ise Twitter üzerinden The Next Galaxy etkinliği için söz konusu beklenen tarih paylaşıldı.

Samsung Galaxy S10 Tanıtım Tarihi Paylaşıldı

Galaxy S8 ve Note 8 İçin Android Pie GeliyorGalaxy S8 ve Note 8 İçin Android Pie Geliyor

Popüler sızıntı kaynağı Ice Universe’nin Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre Galaxy S10 serisi, Galaxy Watch serisi ve yeni Dex modelinin tanıtımının gerçekleşeceği The Next Galaxy etkinliğinin 20 Şubat 2019 ile beraber resmi olarak Birleşik Devletler’de Kaliforniya eyaletinde bulunan San Francisco kentinde düzenleneceği belirtiliyor. Henüz sadece bir sızıntıdan ibaret olurken Samsung tarafından bir etkinlik davetiyesi ortaya çıkana kadar netlik kazanmış değil. Ancak büyük bir ihtimalle Galaxy S10 serisini Mobil Dünya Kongresi 2019 ile tanıtacağı beklenirken bu kapsamda söz konusu 20 Şubat 2019’un isabetli bir tarih olduğunu söyleyebiliriz.

İşte Çerçevesiz Ekranlı Galaxy S10 Konsepti

Yeni nesil Galaxy S10 modelini üç alternatif versiyon ile göreceğiz. Bu kapsamda Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus olarak amiral gemisi ailesi bizleri karşılayacak. Serinin hiç kuşkusuz en çok merak edilen modeli Galaxy S10 Plus olacak. Bu kapsamda cihaz 5G desteği ile ön plana çıkması bekleniyor. Bakalım Şubat ayı ile beraber Samsung’dan ne gibi yeni teknolojiler görecekken, rakipler yeni nesil Galaxy S10 karşısında neler sergileyecek göreceğiz.


Samsung Galaxy S10'un en net görüntüsü ortaya çıktıSamsung Galaxy S10'un en net görüntüsü ortaya çıktı
Samsung Galaxy S10 Lite Snapdragon 855 ile GelebilirSamsung Galaxy S10 Lite Snapdragon 855 ile Gelebilir
Katlanabilir Galaxy ve Galaxy S10 5G Pil Değerleri Belli OlduKatlanabilir Galaxy ve Galaxy S10 5G Pil Değerleri Belli Oldu

PAYLAŞ