Samsung Galaxy S10 için sürpriz iki yeni versiyon yolda - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 için sürpriz iki yeni versiyon yolda

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-13 19:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Teknoloji lideri Samsung’un bu senenin başlarında tanıttığı yeni amiral gemisi Galaxy S10’nun iki versiyonun daha piyasaya sürüleceği öğrenildi. Peki ilerleyen günlerde raflarda yerini alacak cihazların özellikleri neler?

Galaxy S10 ailesinin tam ortasında kalan model şık tasarımının yanı sıra özellikleriyle de dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Pazarda hali hazırda farklı RAM ve depolama seçeneklerine sahip olan modelin bu seçenekleri çoğalttığı öğrenildi. TENAA kayıtlarına göre Galaxy S10 için yeni bir hamle yapmaya karar veren Samsung, yakın zamanda cihazın 6 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip olan versiyonu ile 12 GB RAM ve 1 TB dahili depolama kapasitesine sahip olan versiyonunu piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Tabi bu noktada 12 GB RAM desteğine sahip olan 1 TB’lık dahili depolama kapasitesine sahip olan versiyonun oldukça dikkat çekici olduğunu söylemekle birlikte yeni modellerin Galaxy S10 ailesi için fiyat çıtasını da yukarıya çekeceğini söylemek yanlış olmaz. Bunun yanı sıra cihazın yeni versiyonun Çin dışındaki kullanıcıları üzeceği kesin. Çünkü söylentiler Samsung’un cihazın iki yeni versiyonunu global pazara sürmeyeceği ve sadece Çin için ürettiği yönünde. Cihazın teknik özelliklerinde ise herhangi bir değişiklik olması şimdilik beklenmiyor. Gelin Galaxy S10 ailesinin özelliklerini bir hatırlayalım.

Samsung da 108 MP kameralı akıllı telefon kervanına katılıyorSamsung da 108 MP kameralı akıllı telefon kervanına katılıyor

Samsung Galaxy S10 teknik özellikleri

6.1 in ekran boyutuna sahip olan amiral gemisi telefon 3040X1440 piksel ekran çözünürlüğüne ve AMOLED HDR ekran teknolojisine sahip. 800 nit parlaklığıyla oldukça güçlü olan bu ekran ise Gorilla Glass 6 ile korunuyor. Türkiye pazarında gücünü Exynos 9820 işlemci yongasından alan cihaz global pazarda Snapdragon 855 işlemci yongasını kullanıyor. Ön panelinde 10 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan f/1.9 diyafram aralığına sahip selfie kamerasıyla dikkat çeken cihazın arka panelinde ise üçlü kamera kurulumu yer almakta. Ana kamerası f/2.4 diyafram aralığına sahip 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan Galaxy S10’na f/2.2 diyafram aralığına sahip olan 123 derecelik 16 Megapiksel çözünürlüklü bir ultra geniş açılı kamera ve telefoto kamera eşlik ediyor. 3.400 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olan cihaz hem kablolu, hem de kablosuz hızlı şarj desteğine sahip. Yeni versiyonunda da aynı özelliklere sahip olacağı söylenen Galaxy S10 ailesinin yeni modellerinin piyasaya ne zaman sürüleceği ise henüz bilinmiyor.


Samsung'un yeni 5G'li katlanabilir telefonu Galaxy W20 gönümü paylaşıldıSamsung'un yeni 5G'li katlanabilir telefonu Galaxy W20 gönümü paylaşıldı
Samsung Galaxy A51 Tasarımı SızdırıldıSamsung Galaxy A51 Tasarımı Sızdırıldı

PAYLAŞ