Samsung Galaxy S10+ Ekranında Beyaz Nokta Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10+ Ekranında Beyaz Nokta Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-08 14:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Pazarın henüz yeni isimlerinden olan Galaxy S10 Plus modeli Samsung’un son amiral gemisi cihazı olarak karşımıza çıkmıştı. Cihaz gerek yenilikçi tasarımı gerekse güçlü donanım özellikleri ile ön plana çıkmıştı. Ancak şimdi ise söz konusu bu modelin bildirim çubuğu tarafından yanıp sönen bir beyaz piksel ortaya çıktı. Henüz Şubat ayında gerçekleşen Unpacked etkinliği ile Galaxy S serisinin 10.yıla özel model serisi olan Galaxy S10e, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modelleri duyurulmuştu. Cihaz incelemelerinde de ortaya çıkanlara göre ekranın üst bölümünde kameranın hemen yanında yanıp sönen beyaz bir piksele rastlandı.

Galaxy S10 Plus Beyaz Piksel

Huawei'den Samsung Galaxy S10 Göndermesi YapıldıHuawei'den Samsung Galaxy S10 Göndermesi Yapıldı

Cihaz Dynamic AMOLED bir ekran paneline sahip olduğu için beyaz pikselin iyi bir şey olmadığı biliniyor. Beyaz ışık bir ölü piksel anlamına gelse de, Galaxy S10 Plus için durum biraz farklı işliyor. Bu noktada söz konuş beyaz ışığın bir ölü piksel değil kullanıcılar için bulunan bir yakınlık sensörü olduğu ortaya çıktı. Yakınlık sensörü bildiğiniz üzere arama esnasında cihazı kulağınıza götürdüğünüz zaman ekran otomatik olarak kararıyor ve başka işlemlerin önüne geçilmiş oluyor.

Huawei'den Samsung Galaxy S10 Göndermesi Yapıldı

Samsung’un ise Galaxy S10 modelinde Infinity-O tasarıma anlayışına sahip bir ekran çerçevesi olduğu için yakınlık sensörü kameranın hemen yanına gizlenmiş durumda. Bu noktada kullanıcılar için korkulacak bir şeyin olmadığını belirtelim.  


Samsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktıSamsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktı
Samsung Galaxy S10 Parçalarına AyrıldıSamsung Galaxy S10 Parçalarına Ayrıldı

PAYLAŞ