Samsung Galaxy S10, ekrana gömülü parmak izi tarayıcısıyla gelecek! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10, ekrana gömülü parmak izi tarayıcısıyla gelecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-31 15:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Samsung'un ultrasonik parmak izi okuyucusu için Qualcomm ile anlaştığı ortaya çıktı. Samsung, Galaxy S10 modelinde Sound on Display teknolojisini kullanacak. Samsung'un yeni amiral gemileri için parmak izi okuyucusunu telefonlarına entegre edeceğini duyuyorduk. Güney Kore'den gelen bilgilere göre ekrana entegre parmak izi kullanılacaklarını onayladı. Samsung'un 10. yılına özel olarak çıkaracağı S10 modelinden gelen bilgiler telefonun üstün teknolojilere kapı açtığını gösteriyor. Son gelen raporlara göre Samsung'un ortaklarına kararını bildirdiğini ve ekrana entegre parmak izi tarayıcısını kullanacağını söyledi. Samsung şirketi parmak izi okuyucuları için Qualcomm ile anlaştı.

10. Yılına Özel Samsung Galaxy S10

Samsung cephesinden gelen bir diğer habere göre S10 modelinde Sound on Display adı verilen bir teknoloji kullanılacak. Ekranda Ses adı verilen bir sistemin kullanılacak olmasını Xiaomi Mi Mix'ten hatırlıyoruz. Ses kalitesinde ufak düşüşlere neden olsa da ahizeye ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Samsung Galaxy S9 modeli yerine 10. yılına özel Samsung Galaxy S10 modelini çıkaracağını duyurdu. Sound on Display teknolojisinin temeli sesleri ekran üzerinde oluşturulan titreşimlerle telefona yaymak. Yani ses hoparlörden değil ekranın kendisinden çıkıyor. Fakat en iyi teknolojinin bu olacağını söyleyemeyiz. Seste ufak düşüşlere sebep olsa da Samsung gibi bir firmanın bu sorunu çözeceğini düşünüyoruz.

Samsung'un yaptığı bu çalışmalarla Xiaomi'nin önüne geçeceğini düşünüyoruz. Çünkü Xiaomi yeni gelen bütün teknolojileri kendi cihazına entegre etmeyi planlıyor. Yani bir anda Xiaomi gibi bir şirket ülkemizde Samsung'u geçebilir. Yeni çıkacak olan telefonlar arasında büyük bir teknoloji rekabetinin olacağını şimdiden görür gibiyiz. Qualcomm'un özellikle ürettiği yeni ürünler için firmalar ürünler çıkmadan önce siparişlerini veriyor.





PAYLAŞ