Samsung Galaxy S10 Ekran Deliği Daha Küçük Olacak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 Ekran Deliği Daha Küçük Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-17 16:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Şubat ayı ile beraber görmemiz beklenilen yeni amiral gemisi Galaxy S10 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Bugün ortaya çıkan bir rapora göre ise cihazın ekran tasarımı bir kez daha gözükmüş oluyor. Bildiğiniz üzere Samsung, ekrana gömülü kamera teknolojisine sahip Galaxy A8s modelini tanıtmıştı. Bu model sahip olduğu Infinity-O ekran anlayışı ile tamamen çerçevesiz bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ancak yeni amiral gemisi Galaxy S10 model serisi ile beraber ekran tasarımının Galaxy A8s ile aynı olmayacağı belli oldu. Bu kapsamda Galaxy A8s modelinde yer alan ekran deliğinin büyük olması ve simetrik anlamdan kötü gözükmesi tepkilere sebebiyet vermişti. Ancak Galaxy S10 için yeni ortaya çıkan ekran tasarımı daha iyi bir tasarımın bizleri beklediğini gösteriyor.

Galaxy S10 Modelinde Yer Alacak Ekran Tasarımı

3 Kameralı Galaxy A7 İçin Pie Müjdesi Geldi3 Kameralı Galaxy A7 İçin Pie Müjdesi Geldi

Söz konusu sızıntıya göre Galaxy S10 modelinde göreceğimiz ekran deliği Galaxy A8s modelinde olduğu gibi geniş ve büyük olmayacak. Galaxy A8s’de yer alan delikten daha küçük bir ekran deliği Galaxy S10 modellerinde yer alacak. Galaxy S10 serisi de tasarım anlamında daha şık ve dikkat çekici bir model olmuş olacak. Cihazın teknik detaylar tarafına gelecek olursak ise Android 9.0 Pie güncellemesiyle beraber kutu içerisinden çıkış yapması bekleniyor. Yeni amiral gemisi ailesi Samsung’un yeni One UI arayüzüne sahip olarak kullanıcılara yepyeni bir deneyim sunacak.

25 Şubat tarihinde başlayacak olan MWC 2019 teknoloji fuarı ile beraber yeni telefon modellerinin lanse edilmesi bekleniyor. Cihazların satış noktasında ise 8 Mart 2019 ile beraber satışta olması bekleniyor. Bakalım Güney Koreli şirket Samsung, başarılı olduğu ekran teknolojileri alanında yeni Galaxy S10 ailesiyle beraber nasıl bir yol ve başarı izleyecek göreceğiz.


Samsung Apple'la dalga geçerken Galaxy A8s ile kulak girişine veda ettiSamsung Apple'la dalga geçerken Galaxy A8s ile kulak girişine veda etti
Galaxy S10 Hakkında Kesinleşen Tüm ÖzelliklerGalaxy S10 Hakkında Kesinleşen Tüm Özellikler
Galaxy S10'un ekranı nasıl olacak?Galaxy S10'un ekranı nasıl olacak?

PAYLAŞ