Samsung Galaxy S10 Dikkat Çekici Yenilikle Geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 Dikkat Çekici Yenilikle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 12:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni amiral gemisi modelini tanıtmasına az bir zaman kala cihaz hakkında bilgi sahibi olmaya devam ediyoruz. Son olarak geçtiğimiz gün ünlü duyumcu Evan Blass tarafından cihaz serisinin ekran detaylarına dair bazı bilgiler ortaya çıkarılmıştı. Şimdi ise iddiaları bitmeyen modele dair yepyeni detaylar ortaya çıktı. Buna göre Galaxy S10 serisinde yeni bir Dynamic Vision adlı bir yüz tanıma teknolojisini göreceğiz. Samsung aslında dinamik görüntü sensörlerini geçmişte kullanmaya başlamıştı. Bu söz konusu teknolojinin önceki versiyonun da 2000 Fps’e kadar video kayıt desteği görüyorduk. Bu FPS desteği video çekimler için oldukça fazla olurken daha çok yüz tanıma teknolojisinin doğruluk ve güvenlik tarafında işe yarar oluyordu.

Galaxy S10 Yeni Yüz Tanıma Teknolojisi

Snapdragon 855'li Galaxy S10+ Exynos 9820'i Geride BıraktıSnapdragon 855'li Galaxy S10+ Exynos 9820'i Geride Bıraktı

Bu noktada bu yeni teknoloji daha çok 3D haritaların oluşturulmasında bir hayli yardımcı olacağa benziyor. Bu yeni teknolojiyle beraber Galaxy S10 serisinde göreceğimiz yüz tanıma teknolojisi hem daha hızlı hem de daha güvenli bir yapıda olacak. Bu teknolojiye ek olarak Galaxy S10 modeli tasarım anlamında tam boy bir ekrana sahip olacak ve köşeye konumlandırılmış delikli tasarımla karşımıza çıkacak. Bu noktada ön kamera ve cihazda yer alacak olan parmak izi teknolojisi ekrana entegre olarak bulunacak. Model gücü ise iki versiyon olarak Exynos 9820 ve Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemci modellerinden alacak.

Üçlü versiyon olarak karşımıza çıkacak olan Galaxy S10 serisini resmi olarak 2019’un şubat ayı ile beraber göreceğiz. Gerçekleştirilecek olan Mobil Dünya Kongresi ile beraber modellerin resmi tanıtımı yapılacak. Henüz modeller resmileşmiş olmasa da cihazların Mart ayı ile beraber satışta olması bekleniyor. Bakalım Galaxy S10 serisi gerek tasarım gerekse donanım tarafında bekleneni verebilecek mi göreceğiz.  


İşte Galaxy S10 Modelinin Gerçek Görüntüsü Ortaya Çıktıİşte Galaxy S10 Modelinin Gerçek Görüntüsü Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı SızdırıldıSamsung Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı Sızdırıldı
Yeni Galaxy S10 Ailesinin Ekran Boyutları Belli OlduYeni Galaxy S10 Ailesinin Ekran Boyutları Belli Oldu

PAYLAŞ