Samsung Galaxy S10 alesi hakkında çok ilginç bilgi! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 alesi hakkında çok ilginç bilgi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-17 14:55:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

 

20 Şubat tarihinde resmi olarak lanse edileceği kesinleşen amiral gemisi akıllı telefon Samsung Galaxy S10 ailesi için, ünlü bir kılıf üreticisinden herkesi çok şaşırtacak bir bilgi paylaşımı oldu.

Samsung Galaxy S10'un satış fiyatı belli oldu!Samsung Galaxy S10'un satış fiyatı belli oldu!

Sizlerin de bildiği üzere Samsung Galaxy S10 ailesi 4 farklı modelden oluşuyor. Bu modeller ise 5,8 inç 18.5:9 2K+ Super AMOLED ekranlı Samsung Galaxy S10 Lite, 6.1 inç 19:9 2+ Super AMOLED enranlı Samsung Galaxy S10, 6,4 inç 19:9 2K Super AMOLED ekranlı Galaxy S10 5G ve son olarak Samsung Galaxy S10 X modelleri oluyor. Sizlerin de bildiği üzere bütün bu modeller ekrana entegre edilmiş parmak izi sensörü teknolojisi üzerine kurulu. Bu anlamda bu teknolojide optik değil de ultrasonik sensör kullanacak olan akıllı telefon pazarı devi Samsung, bu özelliği sayesinde akıllı telefon pazarındaki en iyi deneyimi kullanıcılarına yaşatmak için hazırlık halinde. Kılıf üreticisi olan Armadillotek’e göre ise bu modellerde mevcut olan sensör ekran koruyucu filmleri hiç ama hiç sevmiyor.

Samsung Rize, şirketin yeni telefonu olabilir 

Samsung bunun için bir hal çaresi düşünecektir

Kendi geliştirmiş olduğu ekran filmini gerçek Samsung galaxy S10 cihazında denediklerinin altını çizen şirket, film ile sensörün sorunsuz bir şekilde çalışmadığına vurgu yapıyor. Şayet bu durum doğru ise, telefonu almayı düşünenler için oldukça kötü bir durum. Ancak Samsung tarafından bu duruma ilk etaplarda olmasa da sonraları mutlaka bir çözüm alınacağı tahmin ediliyor. Komple cam koruyucularda ise bir sıkıntı olup olmadığı hakkında şimdilik kimse bir bilgiye sahip değil.

 

 

 


Samsung Galaxy S10 Plus Performansı İle Ön Plana ÇıkacakSamsung Galaxy S10 Plus Performansı İle Ön Plana Çıkacak
5G'li Galaxy S10'un adı ortaya çıktı5G'li Galaxy S10'un adı ortaya çıktı

PAYLAŞ