Samsung Galaxy S10 ailesine ait kamera bilgileri ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 ailesine ait kamera bilgileri ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-27 13:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Samsung firmasına ait Galaxy 10 ailesinin kamera detayları hakkında yeni bilgiler var. Bu yeni bilgilere göre oldukça dikkat çekici özelliklere sahip kameralar bulunuyor.

Samsung Galaxy S10 ailesinde kamera detayları açıklandı!

Kısa bir süre öncesinde kendi bünyelerinde kullanılacak olan Infinity 0 isimli ekranı ile gündemimize gelen Samsung Galaxy S10 ailesi, tasarım ve performansın yanı sıra kamera konusunda da oldukça iddialı bir şekilde geliyor. Sağlam kaynaklardan gelen bilgilere göre Galaxy S10 ailesi içerisindeki modeller şu şekilde kamera kurulumları ile birlikte gelecek:

Katlanabilir Samsung Telefonu Bixby 3.0'a Sahip OlacakKatlanabilir Samsung Telefonu Bixby 3.0'a Sahip Olacak

  • Galaxy S10 Lite bir adet ön kamera, iki adet arka kamera
  • Galaxy S10 iki adet ön kamera, iki adet arka kamera
  • Galaxy S10+ iki adet ön kamera, üç adet arka kamera (12MP + 16MP + 13 MP)
  • Galaxy S10 5G iki adet ön kamera, dört adet arka kamera (ToF sensörlü)

Bu yukarıdaki modellerden 5G'li olan oldukça dikkat çekiyor. Bu modelde seramik arka bölümde, 12 GB RAM ve 1 TB dahili depolamaya sahip olacağı belirtiliyor. Ayrıca bu model içerisinde TOF sensörü de bulunacak. Bu sensör sayesinde objelerin derinliği hesaplanabilecek. Daha öncesinde ise modelin ön tarafına da TOF sensörü koyacağını belirten şirket, bu fikrinden vazgeçmiş gibi duruyor.

Samsung şirketi, mobil taraftaki son durumları "kriz" olarak değerlendirmeye başlamış. Şirketin şuan CEO'su olan Koh Dong-jin, bu konu hakkında, "Samsung akıllı telefon departmanının şu andaki durumu için üzgünüm ve yaklaşan Galaxy S10 ve katlanabilir telefonlar ile krizin üstesinden gelmek için elimden geleni yapacağım" şeklinde bir açıklama yapmış. Daha önce katlanabilir telefon konusunda oldukça ilgi toplayan Samsung şirketi bu katlanabilir telefonlarının çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Fakat tasarım konusunda her ne kadar ilgi çekse de ikiye katlandığında biraz kötü bir görünüme sahip oluyor. Ayrıca oldukça kalın da oluyor. Yani kolay kolay cep telefonu diyemeyeceğiz. Çünkü ikiye katlandığında veya tablet şekline geldiğinde muhtemelen cebimize sığmayacaktır. Bu yüzden sosyal medyada eleştiriler alan şirketin bu katlanabilir telefonları ne zaman çıkaracağı ve ülkemize getireceği merak konusu.


Katlanabilir Samsung Telefonun Çıkış Tarihi Belli OlduKatlanabilir Samsung Telefonun Çıkış Tarihi Belli Oldu
Samsung Gear S3 Hakkında Müjdeli HaberSamsung Gear S3 Hakkında Müjdeli Haber
Samsung Galaxy S10'nun rengi belli olduSamsung Galaxy S10'nun rengi belli oldu

PAYLAŞ