Samsung Galaxy S ve Galaxy Note markaları birleşiyor mu? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S ve Galaxy Note markaları birleşiyor mu?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-16 20:04:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un Galaxy Note ve Galaxy S serilerini birleştirecek olan bir Galaxy One adlı modelini piyasaya süreceği iddia ediliyor. Şirketin bildiğiniz üzere Galaxy S ve Note olmak üzere iki farklı amiral gemisi serisi bulunuyor. Her iki seride alanlarında başarılı bir şekilde devam ederken, şirketin kısmen teyit etmiş olduğu bir konu hakkında iddialar güçlenmeye devam ediyor. Donanım tarafında her iki serisinin amiral gemisi cihazları benzer özelliklere sahip olsalar da, asıl fark tasarım tarafında ortaya çıkıyor. Bu noktada Galaxy Note serisinde S-Pen kalem teknolojisi hala akıllı telefon pazarının rakipsiz ürünleri arasında yer alıyor.

Galaxy One mı Geliyor?

Galaxy Note 10 ailesinin oyun özelliği kullanıma açıldıGalaxy Note 10 ailesinin oyun özelliği kullanıma açıldı

Amiral gemisi serisi modellerin eskisi kadar tercih edilmemesinden ötürü şirketlerin daha alt seviyelere yönelik çalışmalar yapmasına sebep oluyor. Bu noktada Samsung’un birleşme kararının ise ana faktörünün bu durum olduğu iddia ediliyor. Özellikle her iki serinin Galaxy S6 serisi sonrasında bir hayli benzer olmasından ötürü yöneticiler tarafından Galaxy S11 serisinde bir isim değişikliğine dahi gidilebileceği de iddia edilmişti. Evleaks tarafından sızdırılan yeni içeriğe göre ise Galaxy S ve Galaxy Note serilerinin birleşimine yönelik detaylar daha da hareketlenmeye başladı.

Amiral gemisi modelini tek bir model altında toplanması kaynakların daha iyi yönetilmesi anlamına geliyor. Bu noktada şirketin pazarlama maliyetlerinde de olumlu bir gelişim sağlayacağı düşünülüyor. Samsung’un çok satan Galaxy A serisi için ise pazarlama hedeflerinin arttırılacağı iddia ediliyor. Bu model birleşiminin henüz erken olduğunu ve birkaç yıl sonra gerçekleşmesi bekleniyor. Böyle bir durumda ise Galaxy One öne çıkan bir isim serisi oluyor. Galaxy One Plus gibi isimlendirmeler ise Note serisinin yer alması düşünülüyor. Bakalım bu durum gerçekleşecek mi ilerleyen dönemlerde göreceğiz.


Beta sürümü yayınlanan Samsung PlayGalaxy Link nedir?Beta sürümü yayınlanan Samsung PlayGalaxy Link nedir?

PAYLAŞ