Samsung Galaxy R Yeni Modelle Geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy R Yeni Modelle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 13:37:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung tarafından yeni bir telefon daha geliştirildiği ortaya çıktı. Şirket orta segment modellerine tıpkı amiral gemisi cihazlarında olduğu gibi ilgi göstermeye devam ediyor. Şimdi ise yeni ortaya çıkan model Samsung Galaxy R olarak ortaya çıktı. Teknoloji devi Samsung’un 2019 için bir katlanabilir yapıya sahip akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyor. Bu modelin ise Galaxy F olarak gündeme ismi gelirken şirket daha çok giriş ve orta seviye modellerini için de çalışmaları sürüyor. Özellikle amiral gemisi modellerin yüksek fiyat etiketlerinden ötürü kullanıcılar daha çok giriş ve orta seviye akıllı telefonlara yöneliyorlar. Samsung’un son olarak Galaxy R serisine yönelik bir cihazını 2011 yılında kullanıcılarına sunduğu biliniyor.

Yeni Samsung Galaxy R

Samsung Galaxy S10, Dokuz Renk Seçeneği İle Karşımıza ÇıkacakSamsung Galaxy S10, Dokuz Renk Seçeneği İle Karşımıza Çıkacak

Şimdi ise yeni ortaya çıkan Samsung Galaxy R’ın bir giriş seviyesi cihazı olması bekleniyor. Bu noktada modelde Snapdragon 450 serisi bir işlemci yer alacak. Cihaz düşük seviye olacağı için daha çok gelişmekte olan telefon pazarına hitap etmesi bekleniyor. Tasarım noktasında ise klasik olarak gördüğümüz Galaxy J ve A serisine benzer bir yapıda mı olacak henüz bilinmiyor. Henüz tanıtım tarihi belli olmayan modelin fiyat etiketi de belli olmuş değil. Şirketi R serisi ile giriş seviyesi yeni bir seri sunması bekleniyor.

R takısı cihazlar birçok şirkette performansa yönelik modeller olarak sunulurken Samsung’un Galaxy R ile beraber giriş seviyesine odaklanması bekleniyor. Özellikle pazarda Xiaomi gibi fiyat performans ürünleri ile dikkat çeken bir üretici marka yer alırken Samsung’un yeni Galaxy R serisi ile nasıl bir başarı yakalayacağı merak ediliyor. Modeli yakın zamanda resmi olarak lanse edilmesi bekleniyor. Bakalım cihaz nasıl bir tasarım ve donanım özelliklerine sahip olacak göreceğiz.


Samsung Galaxy J7 Prime, Android OREO sürümünü almaya başladıSamsung Galaxy J7 Prime, Android OREO sürümünü almaya başladı
Samsung Galaxy F Hakkında Yeni DetaylarSamsung Galaxy F Hakkında Yeni Detaylar

PAYLAŞ